Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Πιθανός εκλογικός αιφνιδιασμός το 2020

Πολιτική Αστρολογία: Πιθανός εκλογικός αιφνιδιασμός το 2020
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολιτική Αστρολογία: Το σκληρό αστρολογικό φαινόμενο της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου έχει ταυτιστεί ιστορικά με σημαντικά και άγρια παγκόσμια γεγονότα, όπως συρράξεις, συγκρούσεις και κατάχρηση εξουσίας.

Η διέλευση του Ερμή, του ψυχοπομπού που έπαιρνε τις ψυχές από την Αχερουσία λίμνη μπροστά από τον Ήλιο, στις 14.00 ώρα Ελλάδος (ορατή και στη χώρα μας), που ολοκληρώθηκε στις 15.30 της ίδιας ημέρας, συνδέεται άρρηκτα με τη ζωή και τον θάνατο.

Αυτό προκύπτει και από την πρόσθεση των αριθμών της συγκεκριμένης ημερομηνίας (11/11/2019) με άθροισμα τον αριθμό 33, γνωστό και ως δάσκαλο των δασκάλων.

Η διέλευση – έκλειψη του Ερμή πραγματοποιήθηκε τα έτη 1789 (συντέλεσε στην αρχή της Γαλλικής Επανάστασης με το σύνθημα «Ελευθερία, ισότης, αδελφότης») 1927, 1937, 1940, 1953, 1957 (ΕΟΚ), 1960, 1973 (άνοιξε τον δρόμο για την πτώση της χούντας), 1986 (Τσερνόμπιλ), 1993 (συνέπεσε με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη), 1999 (κραχ του Χρηματιστηρίου στην Ελλάδα, σεισμοί με νεκρούς σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα), 2003 και 2006.

Οι επαναστάσεις των λαών απέναντι στην παγκόσμια δικτατορία θα αλλάξουν τον πλανήτη και η αναμέτρηση Φωτός και Σκότους θα είναι στα στενά των… Δαρδανελίων.

Η χώρα μας είναι αυτή που θα καθορίσει την αναγέννηση των λαών και της Ιστορίας.

Όπως λέει ο Κωστής Παλαμάς, «Βοσκοί στη μάντρα της Πολιτείας, οι λύκοι! Οι λύκοι. Στα όπλα, Ακρίτες. Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί, καλαμαράδες και δημοσκόποι και μπολσεβίκοι, για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί».

Η Ελλάδα έρχεται αντιμέτωπη με μια μορφή πολέμου χωρίς όπλα, με ακραία καιρικά φαινόμενα, πλημμύρες και σεισμούς, αλλά και πολιτικά φαινόμενα, όπως ανασχηματισμός της κυβέρνησης και πιθανός διπλός εκλογικός αιφνιδιασμός το 2020.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας καλείται πλέον να λύσει το Μεταναστευτικό, το οποίο θα προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις επηρεάζοντας τις διπλωματικές σχέσεις, ενώ στην οικονομία υπάρχει βαθιά ανάσα.

Η τρομοκρατία αναπτύσσεται στην Ευρώπη μαζί με φονικές καταστροφές.

Ο οπισθοδρομικός Ερμής συνδέεται γενικά με τις καταστροφές της επικοινωνίας και της τεχνολογίας, με νευρικό άγχος, καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και χαμένα αντικείμενα.

Εντούτοις, προσφέρει φιλική κοινωνική επιρροή, επειδή βρίσκεται δίπλα στην Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ειρήνης.

Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις θα είναι σε κατάσταση ροής κατά την οπισθοδρόμηση, οπότε αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων.

Ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες δεν θα είναι ακόμα διαθέσιμες και άλλες μπορεί να είναι αναξιόπιστες ή ανέντιμες.

Εάν πηγαίνετε σε ένα οδικό ταξίδι, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε εκ των προτέρων συντηρήσει το αυτοκίνητό σας.

Η Τουρκία είναι το κράτος που θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά και από επιθέσεις.

Η ίδρυση του κουρδικού κράτους σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πανσέληνος στους Διδύμους – Βιαστείτε γιατί χανόμαστε

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Ο θρίαμβος της αισιοδοξίας!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr