Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Κατερίνα Λιναρίτη
Αστρολόγος

Οι συνοδικοί κύκλοι των πλανητών σηματοδοτούν παγκόσμιες εξελίξεις σε οικονομία και πολιτική

Οι συνοδικοί κύκλοι των πλανητών σηματοδοτούν παγκόσμιες εξελίξεις σε οικονομία και πολιτική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αρχή έγινε με την είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω οποίους Πλούτωνας θα έχει 16 χρόνια παραμονή μέσα αυτό ζώδιο.

Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που έχει την ανάγκη για βαθύ μετασχηματισμό και συνειδησιακή εξέλιξη ώστε να μπορέσουμε να τα αποκριθούμε με σύνεση σε συνθήκες καθεστώτος.

Είναι κύριος ορίων και συντήρησης, ασκεί πιέσεις που εκφράζονται μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Όλο αυτό όμως, αυτή η μετάλλαξη δεν μπορεί να είναι απλά επιφανειακή και γίνεται μέσα στο βαθύ πυρήνα της ύπαρξης του ανθρώπου. Αναδομής σε βάθος το DNA του καθενός.

Έτσι λοιπόν σε κοινωνικό επίπεδο συμβολίζει την πολιτική δομή για την κάθε εξουσία που ασκεί πίεση πάνω στις μάζες.

Έτσι εκφράζεται μέσα από σκληρό ζώδιο του Αιγόκερω.

Αυτό λοιπόν έχει σαν αποτέλεσμα την σκληρή μάχη μεταξύ του λαού και της κάθε κυβέρνησης, της κάθε εξουσίας.

Μαζί λοιπόν με αυτόν τον έξω Κρόνιο πλανήτη τον Πλούτωνα, την είσοδο του έκανε πριν από δύο χρόνια και ο Κρόνος στον Αιγόκερω.

Συγκεκριμένα το Δεκεμβρίου 2017, όπου εκεί θα παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

Για τους ήδη γνωρίζοντες είναι γνωστό ότι ο Κρόνος στον Αιγόκερω βρίσκεται σε κυβέρνηση, πολύ ισχυρός αυτή τη θέση το οποίο μεμονωμένα μόνο του δεν είναι και τόσο κακό όσον αφορά την εξέλιξη κάποιων καταστάσεων, που δρομολογούνται μέσα από αυτή την όψη.

Από την άλλη όμως δεν θα λείψουν και τα πολύ σκληρά μαθήματα από αυτή τη θέση όπως είναι ότι ο επαγγελματικός στίβος, η επιθυμία μας για προσωπική αναρρίχηση και επαγγελματική επιτυχία, ακόμα και το κοινωνικό στάτους θα δοκιμαστούν και θα κερδηθούν με μεγάλο κόπο.

Μαζί με τους δύο προηγούμενους πλανήτες ένας ακόμα ο Δίας μπαίνει κι αυτός στα χωράφια της εξουσίας στο ζώδιο του Αιγόκερω μέσα στο Δεκέμβριο του 2019.

Ο συγκεκριμένος πλανήτης πλανήτης της επέκτασης και όχι των ορίων όπως ο προηγούμενος (Κρόνος) θα έρθει σε κόντρα μαζί του, γιατί ο ένας βάζει όρια σε θέματα κράτους εξουσίας, οικονομικού ελενγχου και κλείσιμο συνόρων.

Σίγουρα θίγεται λοιπόν το μεταναστευτικό ενώ στον αντίποδα, απ’την άλλη μεριά τραβάει το σκοινί ο Δίας που με την απεραντοσύνη του μπορεί να αποδεχθεί τους πάντες άλλα είναι συντηρητικός σε θέματα θρησκείας.

Από την άλλη πλευρά ο Δίας πλανήτης της επέκτασης του ανοιχτού ορίζοντα, της καλής τύχης και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά κοινωνικά και οικονομικά θέματα είναι αυτός που στα δύσκολα θα μας προστατεύσει.

Χάρη σε αυτόν πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν εύκολα και γρήγορα και να ευνοηθούν.

Με λίγα λόγια ένας μεγάλος ευεργέτης, που όμως δεν κοιτάζει τόσο πολύ την ποιότητα αλλά την ποσότητα και αυτά ανήκουν στα αρνητικά του στοιχεία.

Σε αυτά συγκαταλέγεται και ο θρησκευτικός φανατισμός.

Οι συλλογικοί κύκλοι των πλανητών αφορούν κάποιους μεγάλους πλανήτες που βρίσκονται μετά από πολλά χρόνια σε σύνοδο τα οποία φέρουν μεγάλο βάρος, συλλογικά γεγονότα και σφραγίζουν την πολιτικοοικονομική και κοινωνική εξέλιξη στον πλανήτη.

Οι προαναφερόμενοι λοιπόν: Οι συνοδοί μεταξύ Κρόνου-Πλούτωνα , Δια-Πλούτωνα , Δια-Κρόνου και ολοι μαζί.

Είπα προηγουμένως, πως μία μεγάλη συστάδα πλανητών μαζεύεται σ’ αυτό το άκρως συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερω το οποίο είναι ένα ζώδιο πολύ οργανωτικό, πολύ μεθοδικό, εκτελεί κυβερνητικά καθήκοντα γιατί είναι ένα ζώδιο εξουσίας.

Με τη σύνοδο λοιπόν του Δια με τον Πλούτωνα θα ξεκινήσει ένα τρελό επενδυτικό πάρτι, συγχωνεύσεις και εξαγορές μεγάλων εταιρειών και τραπεζικών οίκων, θα δίνουν και θα παίρνουν.

Παιχνίδια κερδοσκοπικά και κατευθυνόμενα από τις κυβερνήσεις δεν θα λείψουν, γιατί αυτό το επενδυτικό τσουνάμι θα έχει κυβερνητική στήριξη και σφραγίδα.

Παράλληλα με τη σύνοδο του Κρόνου με τον Πλούτωνα, Θα δούμε να εκτελούνται εντολές οι οποίες θα προέρχονται από ισχυρά οικονομικά λόμπι.

Τα συγκεκριμένα λόμπι προβλέπεται ότι θα επενδύσουν και θα κατευθύνουν σε πτωτική πορεία τις οικονομικές αγορές, με στόχο φυσικά την ασύλληπτη κερδοφορία τους.

Έτσι με αυτό τον τρόπο και φυσικά και με τη βοήθεια του Δία θα μπορέσουν οι πολύ ισχυροί να δημιουργήσουν μία αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου.

Ταυτόχρονα μαζί με τον Κρόνο εκεί, η αναδιανομή αυτή θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για αυτούς που ήδη κατέχουν μεγάλη δύναμη.

Αξιοποίηση λοιπόν χωρίς όραμα των παρασκηνιακών συναναστροφών ανάμεσα σε άτομα εξουσίας με απώτερο σκοπό τον έλεγχο των μαζών τον οποίο μπορεί να βοηθήσει και μία απειλή πολέμου.

Γιατί η πιο γρήγορη επίτευξη αυτού του παγκόσμιου σορταρίσματος, με απώτερο σκοπό το κέρδος θα γίνει πολύ πιο εύκολα με μία μεγάλη απειλή πολέμου.

Αυτά είναι τα συνήθη αναμενόμενα αποτελέσματα της συνόδου Κρόνου Πλούτωνα.

Θα νομιμοποιηθούν έμμεσα εμπόλεμες καταστάσεις στο στοιχείο των υποδομών.

Δεν θα λείψουν οι ανταλλαγές πληθυσμών λόγω τονισμένου μεταναστευτικού, καθώς δεν αποκλείεται και η ύπαρξη ίσως ενός νέου θερμού επεισοδίου μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Όλο αυτό οικονομικά θα βοηθήσει τους καιροσκόπους-κερδοσκόπους κι αυτούς που θα ποντάρουν στο χρυσό έναντι των νομισμάτων.

Όλες αυτές οι επενδυτικές αρπαχτές και οι αριβιστικές διαθέσεις, θα καταλήξουν σε μία τεράστια φούσκα η οποία ήδη υπάρχει και υποβόσκει και λειτουργεί κάτω από την δολιότητα της παγκόσμιας εξουσίας με αποτέλεσμα στην κατάληξη μίας παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης το 2022.

Όλα αυτό στον απλό κόσμο θα σημαίνει επιστράτευση στον καθημερινό αγώνα και τις υποχρεώσεις, στα καθήκοντα, στέρηση της απόλαυσης και της χαράς.

Θα πρέπει να βρούμε καινούργιες τακτικές διαχείρισης του χρήματος με μετρό και σύνεση.

Το θετικό που σε αυτό ελπίζουμε όλοι είναι ότι μέσα από όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα μέσω της συνόδου του Δία Κρόνου να γεννηθεί ένας μεγάλος οραματιστής που θα ενσωματωθεί στον υλικό κόσμο.

Μπορεί εμείς οι απλοί πολίτες να βιώνουμε ένα μεγάλο οικονομικό πόλεμο αλλά παρασκηνιακά ο πόλεμος συντελείται ανάμεσα στις οικογένειες των μεγάλων τραπεζιτών και στις άλλες παλιές μεγάλες οικογένειες που κατέχουν μεγαλύτερη εξουσία και κινούν τα νήματα πίσω από τις κυβερνήσεις.

Περιμένοντας λοιπόν το Δεκέμβριο του 2020 την απελευθερωτική ίσως σύνοδο Κρόνου Δια, που θα γίνει στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου.

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που δηλώνει εκκεντρικότητα του πνεύματος, δεν έχει ιδιαίτερες προκαταλήψεις, είναι τρομερά ανεξάρτητο και δεν δέχεται σε καμία περίπτωση περιορισμούς και έλεγχο και μπορεί να κάνει πόλεμο για την ελευθερία του.

Φανταστείτε λοιπόν ότι σιγά-σιγά όλοι αυτοί οι πλανήτες κάποια στιγμή θα μπουν σε αυτό το ζώδιο της επανάστασης.

Με πρώτο από όλους το Δία αγκαλιά με τον Κρόνο σε ένα τόσο φιλελεύθερο ζώδιο.

Σίγουρα σηματοδοτείται μία μαζική εξέγερση και αντίσταση των λαών η οποία θα έχει ισχυρή δυναμική μιας και ο Δίας νιώθει πάρα πολύ άνετα στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου γιατί βρίσκεται μέσα στην τριπλότητα του μαζί με το πολύ δυνατό Κρόνο, ο όποιος είναι παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου κατά την Ελληνιστική αστρολογία.

Εφοδιαστείτε λοιπόν για τα επόμενα δύο χρόνια με υπομονή σύνεση και ψυχραιμία γιατί από δω και πέρα οι εξελίξεις και το σασπένς δεν θα λείψουν σε κανέναν.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα της στο Facebook ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πανσέληνος στους Διδύμους – Βιαστείτε γιατί χανόμαστε

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Ο θρίαμβος της αισιοδοξίας!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr