Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Φλόγες οργής σπέρνει η Πανσέληνος της 5ης Ιουλίου

Πολιτική Αστρολογία: Φλόγες οργής σπέρνει η Πανσέληνος της 5ης Ιουλίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φλόγες οργής «σπέρνει» η Πανσέληνος. Σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημείο αλλαγής στις κυβερνήσεις και τις κοινωνικές δομές.

Σύμβολο καταστροφής και σκότους η έκλειψη της Σελήνης της 5ης Ιουλίου, που σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι ανατριχιαστικές συγκυρίες της νέας έκλειψης της επονομαζόμενης Πανσελήνου του Κόκκινου Ελαφιού ξυπνούν μνήμες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και μετατρέπουν τα άστρα σε «μαντατοφόρους» του κακού.

Ο πύρινος εφιάλτης στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018 συνέπεσε με τη μεγαλύτερη έκλειψη Σελήνης του 21ου αιώνα.

Μια τέτοια ολική έκλειψη Σελήνης θα ζήσουμε και στις 5 Ιουλίου, με τον εφιάλτη για «επέλαση» ακραίων καταστροφών να επιστρέφει.

Η επιρροή του ακραίου αστρολογικού φαινομένου, με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να είναι σε δυνατή ευθυγράμμιση με τον Αιγόκερω, θα κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο.

Η τρίτη έκλειψη του καλοκαιριού είναι μια Έκλειψη Συνολικής Σελήνης και επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους.

Λόγω αυτών των τριών εκλείψεων το τοπίο είναι εκρηκτικό.

Ο Αιγόκερως, που καθορίζει τα πάντα, στέκεται πάνω από τη Θράκη, με την ευαίσθητη αυτή περιοχή της χώρας μας να είναι το επίκεντρο εντάσεων και γεγονότων που θα βάλουν τη «σφραγίδα» τους στον γεωπολιτικό χάρτη.

Τσουνάμι τρομοκρατικών χτυπημάτων συνταράσσει τη Ευρώπη.

Χτύπημα τρομοκρατών στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου.

Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία «αιχμάλωτες» τρομοκρατών με χτυπήματα που δεν θα θυμίζουν σε μεθοδολογία εκείνα των παλαιότερων ετών.

Περίπου στα μισά του 2020 θα κλείσουμε έναν διετή κύκλο συνταρακτικών αλλαγών, με τη σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου 2020 να αφήνει για πάντα το στίγμα της.

Κορύφωση

Όσα άρχισαν στις 13 Ιουλίου του 2018 κορυφώνονται με την έκλειψη της 5ης Ιουλίου.

Ο Αιγόκερως βρίσκεται στη δίνη που προκαλούν ο αστεροειδής Νέμεσις και η εισβολή του Αρη στον Κριό!

Η ευθυγράμμιση Δία – Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σπέρνει πύρινους εφιάλτες, με τη φύση να τιμωρεί τον άνθρωπο για την απληστία του και την ακόρεστη δίψα του για πλούτο χωρίς να λογαριάζει τίποτα.

Ελλάδα και Ιταλία βρίσκονται στη δίνη ακραίων φαινομένων, ενώ η Ευρώπη θα δεχτεί ένα δεύτερο κύμα πανδημίας, με τους ισχυρούς της ηπείρου να δέχονται σκληρά χτυπήματα, εξαιτίας της οργής των Ευρωπαίων πολιτών που βυθίζονται στην ύφεση, «όμηροι» της πανδημίας.

Δεύτερο κύμα αναταραχών, στον απόηχο εγκλεισμών και νέων μέτρων, ενώ η χώρα μας, εξαιτίας και του πολεμικού κλίματος με τους αιμοσταγείς γείτονές μας, θα αναζητήσει νέες συμμαχίες εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο κίνδυνος υπαναχώρησης στα εθνικά θέματα είναι ορατός, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Όπως λέει και ο σπουδαίος Ελύτης: «Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους».

Τα αδέλφια μας στην Κύπρο θα ζήσουν μεγάλες εξελίξεις σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σε κοινωνικό επίπεδο, ένα τεράστιο σκάνδαλο παιδεραστίας θα συγκλονίσει το πανελλήνιο, που προσπαθεί να «συνέλθει» από τις αποκαλύψεις οικονομικών σκανδάλων.

Η ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα φέρνει παραιτήσεις πολιτικών, ενώ η αντιπολίτευση κλυδωνίζεται, με την καρέκλα του Αλέξη Τσίπρα να τρίζει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

26 Δεκεμβρίου: Η «Ψυχρή Πανσέληνος»

Στις 30 Αυγούστου θα έχουμε τη μεγαλύτερη και φωτεινότερη υπερπανσέληνο του 2023

Στις 30/8 η δεύτερη πανσέληνος του Αυγούστου – Το «Μπλε Φεγγάρι»

Πανσέληνος του Οξύρρυγχου – Δύο φεγγάρια τον Αύγουστο

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr