Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, ο Δίας, ο Πλανήτης της Τύχης, μετακινείται από τους ονειροπόλους Ιχθύες στον φλογερό Κριό

Για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, ο Δίας, ο Πλανήτης της Τύχης, μετακινείται από τους ονειροπόλους Ιχθύες στον φλογερό Κριό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις 10 Μαΐου, ο Δίας άφησε τα θολά μυστικά νερά των Ιχθύων για την παρορμητική φωτιά του Κριού. Ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος έφυγε από τη συναισθηματική λιμνοθάλασσα των Ιχθύων και εισήλθε στο πύρινο βασίλειο του Κριού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Και ξανά, μετά από μια σύντομη ανάδρομη πορεία, από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 16 Μαΐου 2023.

Ο Δίας επέπλεε στις ονειρεμένες θάλασσες των Ιχθύων από τις αρχές του 2022, καλοπιάνοντάς μας προκειμένου να ταξειδεύουμε χωρίς σκοπό.

Αλλά όχι πια. Τώρα ήλθε η ώρα να πιάσουμε εμείς το τιμόνι!

Καθώς ο Δίας μπήκε στο ζώδιο της φωτιάς στον Κριό, βιώνουμε μια συλλογική μετατόπιση.

Αυτή είναι η ενέργεια της πρωτοπορίας.

Ενώ ο Δίας στους Ιχθύες ενθαρρύνει τον εσωτερικό μας ονειροπόλο, ο Δίας στον Κριό μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να αναλάβουμε δράση.

Αν θέλουμε να πετύχουμε τα όνειρά μας, πρέπει να επενδύσουμε την ενέργειά μας για να τα πραγματοποιήσουμε.

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός μας δίνει το θάρρος, την δύναμη και την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε για τις επιδιώξεις και τους στόχους μας. Όταν κλίνουμε προς το θάρρος και την αυτοπεποίθηση, θα ανταμειφθούμε.

Αυτή είναι η ενέργεια πολεμιστή, που δεν φοβάται να πολεμήσει για αυτό στο οποίο πιστεύει.

Είστε ο ήρωας της ιστορίας σας, οπότε ποια είναι η επόμενη κίνησή σας;

Ο Κριός είναι γνωστός για το ότι προκαλεί νέα ξεκινήματα, και σας ενθαρρύνει να αναλάβετε την πρωτοβουλία, γεγονός που θα σας οδηγήσει στο καταπληκτικό καλοκαίρι του 2022.

Επιπλέον, ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια, τις επιχειρήσεις, τον πλούτο και την αφθονία.

Αν τους τελευταίους μήνες νιώθετε αποκομμένοι από την πραγματικότητα, μπορείτε να κατηγορήσετε τον Δία στους Ιχθύες.

Τώρα που ο Δίας διελαύνει στον Κριό, θα σας φέρει ένα κύμα δημιουργικότητας και δράσης, με αποτέλεσμα να σκέφτεστε λιγότερο και να πράττετε περισσότερα!

Στον Κριό, ο πλανήτης της τύχης ευνοεί τους γενναίους.

Η θέση του Διός στον Κριό έχει σοβαρή δυναμική προς τα εμπρός.

Εδώ, ο πλανήτης θα ενθαρρύνει την ανάπτυξή μας σαν προπονητής.

Θα μας κάνει να ιδρώσουμε, θα μας επευφημήσει, θα μας ουρλιάξει και παράλληλα θα μας οδηγήσει σε φιλικό (αλλά άγριο) συναγωνισμό!

Αντί να δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη του διαισθητικού και συναισθηματικού συντονισμού, ο Δίας θα μας εμπνεύσει ώστε να περάσουμε στην ενστικτώδη δράση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα νιώσουμε την ενέργειά του να καλύπτει τα πάντα, είτε για καλό είτε για κακό.

Για αυτό, προσέξτε την απερίσκεπτη ανάληψη κινδύνων, τους υπερδιογκωμένους εγωισμούς, την εξιδανίκευση ανθρώπων, ή/και σχεδίων.

Πάρα πολλά πράγματα μπορεί να στραβώσουν. Όταν ο Δίας είναι μέρος της εξίσωσης είναι σημαντικό να υπάρχει μία υγιής ισορροπία!

Ο Δίας θέλει να μας βοηθήσει να σηκωθούμε από τον καναπέ και να αναπτυχθούμε.

Για παράδειγμα, αν έχουμε συνηθίσει να παραμελούμε τις ανάγκες μας για να ευχαριστούμε τους άλλους, η διέλευση αυτή μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα άβολα, καθώς ο Δίας στον Κριό θα στρέφει την προσοχή μας στον εαυτό μας.

Καθήκον μας είναι να καλλιεργήσουμε αρκετή εμπιστοσύνη και αισιοδοξία για την ολοένα εξελισσόμενη εξερεύνηση της ζωής μας, ακολουθώντας τις επιθυμίες μας σαν τα ψίχουλα στο μονοπάτι.

Ο Δίας θα μας βοηθήσει στη συνέχεια να συσσωρεύσουμε εμπειρίες που διευρύνουν τις προοπτικές μας, ικανοποιούν τις καρδιές μας και εξυπηρετούν την πνευματική επιδίωξη της κατανόησης διαχρονικών αληθειών.

Όσο θα βρίσκεται ο Δίας στον Κριό, θα μας προσφέρει την ευκαιρία να μάθουμε βαθύτερες αλήθειες για τον εαυτό μας, ώστε να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε την εξέλιξη της ψυχής μας μέσω υπεύθυνων πράξεων αποδοχής και αγάπης προς τον εαυτό μας.

Ο Δίας στον Κριό μας υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα εγγενώς εγωιστικό στο να γνωρίζεις τον εαυτό σου, να αναγνωρίζεις τα όριά σου και να ζητάς αυτό που χρειάζεσαι.

Ο Δίας στον Κριό θα ενθαρρύνει την αυθεντική αγάπη προς τον εαυτό μας, το θάρρος, τη γενναιότητα και την ενδυνάμωση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα έχουμε την ευκαιρία να επανασυνδεθούμε με τις βαθύτερες επιθυμίες μας, εάν βεβαίως είμαστε πρόθυμοι να επιδιώξουμε συναρπαστικές εμπειρίες.

Το βασικό θέμα είναι να επικεντρωθούμε στις ανάγκες και την ευημερία μας.

Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί με το πώς προσεγγίζουμε τα θέλω μας διότι αν φανούμε ανταγωνιστικοί, παρορμητικοί ή προσηλωμένοι στον εαυτό μας, να αποξενωθούμε εντελώς από τους άλλους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Δίας θα ενισχύσει τα θέματα του Χείρωνα στον Κριό, με τα οποία εργαζόμαστε από τον Μάιο του 2018.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Χείρωνας στον Κριό φωτίζει οδυνηρές εμπειρίες που σχετίζονται με την αυτοαποδοχή, την ταυτότητα, την ανεξαρτησία, την καταπίεση, την ανάγκη για επιβίωση, την εξουθένωση.

Καθώς ο Δίας θα ενώνεται με τον Χείρωνα, μπορεί να βρούμε την ευκαιρία να αναπτυχθούμε μέσα από τον πόνο μας, αρπάζοντας ευκαιρίες για να διεκδικήσουμε και να ενσαρκώσουμε τις επιθυμίες μας.

Καθώς ο Δίας ξεκινά έναν νέο δωδεκαετή κύκλο στην αρχή του ζωδιακού κύκλου, θα νιώσουμε αυτήν την διέλευση ως πλήρη αναγέννηση.

Ωστόσο, η πλήρης μετατόπιση της εστίασης προς τη δράση, χωρίς να αντλούμε τις προθέσεις μας από τη σοφία του τρίπτυχου νου-σώματος-πνεύματος που μάθαμε από τον Δία στους Ιχθύες, θα ήταν λάθος.

Πριν αποφασίσουμε να ενεργήσουμε, ας σκεφτούμε πρώτα με το μυαλό, το σώμα, τα συναισθήματα και τη διαίσθησή μας.

Η δύναμη που εμπεριέχει αυτή η στιγμή παύσης, μπορεί να σημαίνει τη διαφορά ανάμεσα στο να ενεργείς έχοντας γνήσια έμπνευση και το να ενεργείς με τρόπο που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.

Όλος ο κόσμος θα νιώσει αυτή την έντονη ενεργειακή αλλαγή.

Γνωρίζατε ότι και οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι ξεκίνησαν όταν ο Δίας ήταν στον Κριό;

Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη καθώς ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου στην πατρώα θρησκεία.

Εκμεταλλευτείτε τους επόμενους πέντε μήνες, γιατί στις 28 Οκτωβρίου ο Δίας θα επιστρέψει στους Ιχθύες.

Ο Δίας στους Ιχθύες μας ενθαρρύνει να καλλιεργήσουμε τον εσωτερικό μας ονειροπόλο, ενώ ο Δίας στον Κριό μας υπενθυμίζει να αναλάβουμε δράση.

Οι επόμενοι μήνες θα χρησιμεύσουν ως μία σημαντική προεπισκόπηση για το τί θα ακολουθήσει το επόμενο έτος, καθώς ο Δίας θα εισέλθει ξανά στον Κριό στις 20 Δεκεμβρίου 2022, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Μαΐου 2023.

Κρατήστε ημερολόγιο για το πώς αισθάνεστε όλη αυτήν την περίοδο ώστε αργότερα να είστε έτοιμοι για την επιτυχία. Θα με ευχαριστήσετε αργότερα!

Τί συνέβη την τελευταία φορά που ο Δίας ήταν στον Κριό;

Η τελευταία φορά που ο Δίας ευλόγησε αυτό το ζώδιο της φωτιάς, ήταν το 2010-2011.

Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία φορά που ο Δίας βοήθησε το μέρος του ωροσκοπίου μας που περιέχει τον Κριό, ήταν πριν από μία δωδεκαετία.

Με αυτή τη διέλευση, θα είμαστε πιο τολμηροί από το συνηθισμένο, και αποφασισμένοι να αναλάβουμε τους απαραίτητους κινδύνους για την προσωπική μας ανάπτυξη.

Ανάδειξη είναι το όνομα αυτού του παιχνιδιού και είναι βέβαιο ότι θα δούμε το περιπετειώδες πνεύμα μας να φλέγεται με περισσότερους από έναν τρόπους.

Ωστόσο, αυτός ο τύπος ενεργοποίησης έχει ένα μειονέκτημα, και ονομάζεται ατομικισμός.

Όταν είμαστε προσηλωμένοι στις δικές μας πεποιθήσεις, διαστρεβλώνουμε την αλήθεια.

Πολλά από τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα απλά μας δόθηκαν, χωρίς να παλέψουμε για αυτά.

Η τελευταία φορά που ο Δίας ήταν στον Κριό ήταν από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο του 2010 και ξανά από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2011.

Θυμηθείτε ξανά εκείνες τις χρονικές περιόδους και σκεφτείτε τι συνέβαινε στη ζωή σας.

Σίγουρα, ζείτε πλέον σε ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο συνθηκών τώρα που η σπείρα του χρόνου επιστρέφει.

Πώς μπορεί εκείνη η εμπειρία του Δία στον Κριό να σας βοηθήσει, είτε να εξελιχθείτε περαιτέρω ​​είτε να θεραπεύσετε κάτι από το 2010-2011;

Σημαντικές ημερομηνίες για τον Δία στον Κριό

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό από τις 10 Μαΐου έως τις 27-28 Οκτωβρίου, και στη συνέχεια ξανά από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 16 Μαΐου 2023.

Δεδομένου ότι ο Δίας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Κριό θα κυβερνάται από τον Άρη, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πότε ο Άρης είναι σε καλή θέση και πότε όχι.

Από τις 24 Μαΐου έως τις 5 Ιουλίου 2022 ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό, μαζί με τον Δία.

Αυτή είναι εξαιρετική θέση για τον Άρη, και θα γεμίσει τη δεξαμενή του Δία με τα καύσιμα που χρειάζεται.

Μπορεί να είναι μια στιγμή με υπερτροφοδότηση, αλλά είναι η καλύτερη χρονική στιγμή του Άρη για το 2022.

Δεν είναι ότι ο Δίας δεν θα είναι χρήσιμος εκτός του συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, αλλά μετά τον διέλευσή του από τον Κριό, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο όπου ζορίζεται, τον Ταύρο.

Αργότερα θα περάσει στους Διδύμους, όπου θα είναι για 7 μήνες γιατί από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 12 Ιανουαρίου 2023 ο Άρης θα είναι ανάδρομος.

Ο ανάδρομος Άρης θα δημιουργήσει σίγουρα μία κατάσταση που δύσκολα μπορεί να ικανοποιηθεί ο Δίας.

Με όλα αυτά που ειπώθηκαν, η πρώτη πράξη της εποχής του Δία στον Κριό θα μας βοηθήσει να έχουμε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Τυπική κατάσταση για ένα ζώδιο που μας κάνει να ορμάμε σαν τα κριάρια και στο τέλος να διαπιστώνουμε ότι στην πορεία κάτι χάσαμε.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να λάμψετε! Αξίζει να έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας.

Όσο ο Δίας θα διέρχεται το ζώδιό σας, ζήστε την ζωή σας στο έπακρο. Όχι άλλο κρυφτό!

Έχετε ασκήσει τον μεγάλο μονόλογό σας; Ποίο εσωτερικό κάλεσμα είναι τελικά τόσο επείγον που δεν μπορεί να αγνοηθεί;

Πώς θα μεταμορφωνόταν η ζωή σας αν ακολουθούσατε τη φωτιά της πεποίθησής σας;

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αφήσετε το στίγμα σας στον κόσμο, είτε μέσω της δουλειάς, είτε με την προσωπικότητα σας, είτε με την δημιουργικότητα σας.

Συνεχίστε να έχετε αυτοπεποίθηση και να παλεύετε ακατάπαυστα για τα όνειρά σας, και στο τέλος θα ανταμειφθείτε.

Δεχτείτε στην ενέργεια αυτής της περιόδου και κυνηγήστε τα όνειρά σας.

Με τον Δία στον Κριό, θα είστε ασταμάτητοι!

Είτε επιδιώκετε να κάνετε κάτι με το οποίο παθιάζεστε, είτε ξεκινάτε νέες σχέσεις, η ενέργειά σας θα μαγνητίζει, κάτι το οποίο θα γίνει αντιληπτό από όλους.

Τους επόμενους μήνες, θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιό σας.

Ο συγχρονισμός είναι τέλειος, ασχέτως αν υπάρξουν επικριτές.

Αλλά μερικές φορές χρειάζεται να κάνουμε το δικό μας, ασχέτως το τι λέει ο κόσμος.

Οι ηγετικές σας ικανότητες – που είναι ήδη ισχυρές – ενισχύονται, και ο παρορμητισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο. Όμως, αν το παρακάνετε, η διέλευση του Δία από τον Κριό μπορεί να αναδείξει τα χειρότερα στοιχεία της απερισκεψίας σας, αλλά αν μπορείτε να αξιοποιήσετε θετικά την ενέργεια του πλανήτη, μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο. Αυτή είναι η στιγμή που η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας και η σοφίας του σώματός σας, θα γίνουν το μέσο για την αφθονία σας. Να θυμάστε μόνο, ότι υπάρχει μία λεπτή γραμμή που χωρίζει την αδρεναλίνη που σας τροφοδοτεί και της αδρεναλίνης που μπορεί να σας καταστρέψει. Τολμήστε να πιστέψετε ότι κάποια πράγματα στη ζωή είναι πραγματικά αβίαστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Κριό είναι εδώ, και κρατά ένεση καθαρής αδρεναλίνης!

Παραδόξως, αυτή η διέλευση θα ανάψει τη φωτιά της στις πιο ιδιωτικές πτυχές του ωροσκοπίου σας.

Έχετε ήδη φλογερό πάθος για τους υπνάκους, τις βαριές κουβέρτες, και τις μεταξωτές πιτζάμες ως ένδυμα για μέσα στο σπίτι.

Προετοιμαστείτε λοιπόν να διεκδικήσετε με σφοδρότητα το δικαίωμα στον ύπνο και στην ξεκούραση!

Εξάλλου, η ανάπαυση, η απόσυρση, η ιδιωτικότητα και ο καλός ύπνος εξακολουθούν να θεωρούνται από τις καπιταλιστικές κοινωνίες που ζούμε ως κάτι αχρείαστο.

Για τους επόμενους μήνες, θα είστε πρωτοπόροι μίας επανάστασης που φιλοδοξεί να ανακτήσει την ανάπαυση και την εσωτερική ηρεμία, μακρυά από οτιδήποτε μπορεί να μεταφραστεί σε γρήγορο χρηματικό ποσό, hashtag ή ιστορία στο Instagram.

Μην εκπλαγείτε αν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης του Δία από τον Κριό αισθάνεστε λιγότερο κοινωνικοί.

Παρόλο που ο Δίας έχει χαρούμενη επιρροή, θα μάθετε να απολαμβάνετε την παρέα με τον εαυτό σας και να βρίσκετε χαρά στις μοναχικές αναζητήσεις, όπως κάνετε και με άλλους ανθρώπους.

Η διέλευση αυτή είναι μια ευκαιρία να δείτε το παρελθόν και τα μυστικά σας με ένα νέο, πιο θετικό πρίσμα.

Είναι η ιδανική στιγμή για να συγχωρήσετε τους άλλους και τον εαυτό σας και να καταλάβετε ότι όλα στη ζωή σας συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Γενικά, αυτή η διέλευση μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε τρόπους συμπεριφοράς και σκέψεως που πλέον δεν σας είναι χρήσιμοι ή φοβίες.

Επίσης, σκεφτείτε το 2010-2011. Τι μαθαίνατε εκείνα τα χρόνια για θεραπείες, την ανάπαυση και την ανάκτηση της ενέργειάς σας από τον κόσμο γενικότερα;

Σε ποία από αυτά τα μαθήματα επιστρέφετε τώρα;

Λάβετε υπόψη ποίες θεραπείες και πρακτικές ίασης εξακολουθούν να λειτουργούν θετικά και ποίες χρειάζονται επανεκκίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δία στον Κριό τα δίκτυά σας, τα συμβόλαια, οι φιλίες και οι συλλογικότητες σας, παίρνουν φωτιά!

Το γεγονός αυτό θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι το να τα κάνετε όλα μόνοι σας είναι απλά ηλίθιο.

Πάντα σας έλκυαν οι απόκληροι της ζωής: οι αντάρτες, οι πανκ, οι γελωτοποιοί και όσοι τσακίζουν την εικόνα της κοινωνίας.

Τολμώντας να κάνετε ακραία πράγματα σημαίνει ότι είναι περισσότερο από πιθανό να κάνετε καινούργιους φίλους.

Αυτή η διέλευση του Δία έχει να κάνει με την ενίσχυση της επαφής σας με τους γύρω σας.

Από την επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου έως την αύξηση των επαγγελματικών σας δικτύων, θα θελήσετε να συναναστραφείτε με ομοϊδεάτες σας ή με εκείνους που μοιράζονται τους ίδιους στόχους με εσάς.

Αν μπορείτε, φροντίστε να αναλάβετε την ηγεσία της ομάδας σας, καθώς αυτό θα εκφράσει την πλήρη δυναμική του Δία στον Κριό.

Μην αποσπάτε την προσοχή σας από την ατελείωτη φλυαρία και τα λαμπερά αντικείμενα.

Υπάρχει ένας σκοπός σε αυτή τη διέλευση: να δημιουργήσετε την Αλλαγή από κοινού.

Ωστόσο, προτού παραιτηθείτε από τη δουλειά σας για να συμμετάσχετε λόγου χάρη στο τσίρκο, πάρτε μία ανάσα!

Η φρενίτιδα που είναι βέβαιο ότι θα φέρει ο Δίας στον Κριό είναι κάτι που θέλετε να βλέπετε στις σωστές του διαστάσεις.

Κάτω από την επιρροή του Δία στον Κριό, θα ξεπηδήσουν καινούργιες φιλίες ή ομάδες, αλλά δεν είναι όλες φτιαγμένες για να διαρκέσουν.

Ορισμένες γνωριμίες έχουν σκοπό να σας μεταφέρουν από την φάση που βρίσκεστε στην επόμενη.

Πείτε «ευχαριστώ» και θυμηθείτε να διατηρήσετε τις γνωριμίες σας όσο το δυνατόν πιο αμοιβαίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας από τον Κριό θα επηρεάσει την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, και δεδομένου ότι ο Δίας συνδέεται με επιτυχία, τύχη και επέκταση, πιθανότατα αυτή την περίοδο να σας προταθεί προαγωγή ή κάποια άλλη θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

Καθώς ο Δίας διελαύνει στον Κριό, θα σας στέψει κυρίαρχο της ζωής σας.

Τώρα είστε έτοιμοι να μετατρέψετε τη σοφία σας που κατακτήθηκε με κόπο σε επάγγελμα!

Να είστε ανοιχτοί και ξεκάθαροι σχετικά με τις φιλοδοξίες και τα ταλέντα σας καθώς δεν είναι ώρα για σεμνοτυφίες!

Να είστε ανοιχτοί σε αυθόρμητες ενέργειες και ξαφνικές ευκαιρίες.

Στον Κριό, ο Δίας θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη σπίθα που σας οδήγησε αρχικά στο έργο της ζωής σας.

Με θάρρος, πάθος και πρωτοποριακό πνεύμα, αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε για τί αξίζει να παλέψετε στον κόσμο.

Αφήστε τον εσωτερικό σας πολεμιστή να πάρει φωτιά!

Άλλωστε είστε άτομα που ποτέ δεν αποφεύγετε την ακραία ανάπτυξη, ειδικά όταν πρόκειται για τα επαγγελματικά σας, τρέφεστε με την αδρεναλίνη και ανθίζετε σε περιόδους αλλαγής.

Με τον Μέγα Ευεργέτη ως βοηθό σας, η ανάληψη κινδύνων δεν θα σας προξενήσει προβλήματα.

Επωφεληθείτε από την προστασία του καθώς μπαίνετε στη μάχη των πιο τολμηρών επαγγελματικών επιτευγμάτων που έχετε πετύχει μέχρι στιγμής.

ΛΕΩΝ

Διψάτε να ζήσετε τη ζωή σε πανοραμικό πλαίσιο; Είστε έτοιμοι για ένα νέο ταξίδι;

Λαχταράτε να βυθιστείτε στους μύθους και να φιλτράρετε την πραγματικότητα μέσα από τον ευρυγώνιο φακό των αρχετύπων;

Με τον Δία στον φλογερό Κριό, θα νιώσετε ότι είναι καιρός για περιπέτεια και για να διευρύνετε τους ορίζοντες του μυαλού σας.

Πάρτε το ρίσκο και κλείστε αυτό το ταξίδι διότι η ζωή είναι πολύ μικρή, και το ξέρετε!

Έχετε την τάση να ρισκάρετε, και αν το κάνετε τώρα, θα ανταμειφθείτε.

Καινούργιες εμπειρίες και νέοι άνθρωποι είναι το μέλλον σας!

Και καθώς ξεκινάτε την περιπέτεια θα μάθετε νέα πράγματα για τον εαυτό σας. Οπότε έχετε κάθε λόγο να ενθουσιάζεστε!

Η διέλευση αυτή του Δία είναι πολύ σημαντική για την προσωπική σας ανάπτυξη.

Η φιλοσοφία της ζωής σας αλλάζει και επεκτείνεται, και γίνεστε πιο ανοιχτόμυαλοι, πιο ανεκτικοί και πιο ικανοί στην αναγνώριση της οπτικής γωνίας του άλλου.

Ο Δίας σας προσκαλεί να ταξιδέψετε και να ζήσετε τη ζωή με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

Οι περιορισμοί που επιβάλλατε στον εαυτό σας διαλύονται και το γεγονός αυτό σας φέρνει μια υπέροχη αίσθηση ελευθερίας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη διέλευση δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.

Η ενέργεια του Κριού μπορεί να είναι καλύτερη στο να ξεκινήσει κάτι παρά να το συνεχίσει.

Ωστόσο, κάθε πορεία που αξίζει να κάνετε έχει και λάθος εκκινήσεις και εκτροπές.

Τα πραγματικά μαθήματα θα τα λάβετε όταν περπατήσετε μέσα από τα πιο ακανθώδη μυστήρια της ζωής.

Αφήστε τις μυστηριώδεις παραδόσεις, τα ταξίδια αυτοανακάλυψης και τις αυθόρμητες περιπέτειες, να γίνουν ο στόχος σας.

Όσο περισσότερο μπορείτε να αφήνετε τον εαυτό σας να ξετυλίξει αυτό που έχει πληγωθεί ή να επικεντρωθείτε σοβαρά σε ένα αποτέλεσμα, τόσο περισσότερο θα εξελίσσεστε, θα θεραπεύεστε και θα καταλαβαίνετε τι θέλει η ζωή από εσάς τώρα.

Κοιτάξτε πίσω στο 2010-2011 και σημειώστε ποιά προγράμματα σπουδών, σοφές παραδόσεις και περιπέτειες ξεκινούσατε.

Σημειώστε πώς σας βοήθησαν αυτές οι αναζητήσεις να καταλάβετε τον εαυτό σας και δείτε αν υπάρχει κάτι παρόμοιο να σας περικυκλώνει τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθώς ο Δίας πέρασε τη δάδα του στον Κριό, θα κάψει τους ιστούς της αράχνης που έχουν απλωθεί στα συναισθηματικά (και υλικά) χρέη σας.

Αν και το ξεκαθάρισμα αυτών των ενεργειακών εμπλοκών δεν είναι ποτέ άνετη δουλειά, με την παρουσία του Δία θα χυθεί φως σε σκοτεινά μέρη και θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε σε αυτήν την ερημιά.

Ο Δίας στον φλογερό Κριό κρύβει εξαιρετικές θεραπευτικές δυνατότητες για εσάς.

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αναζητήσετε θεραπεία ή θεραπεία για την ψυχική σας υγεία.

Ωστόσο, θα απαιτήσει από εσάς θάρρος και ακλόνητη ειλικρίνεια.

Τώρα, τα παρελθοντικά τραύματα μπορούν να αναθεωρηθούν και να απελευθερωθούν, και έτσι να αλλάξει η ψυχολογία σας προς το θετικότερο.

Μπορεί να δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι μπορείτε να αλλάξετε την τύχη σας, αλλά αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να πιστέψει, θα διαπιστώσετε ότι η διέλευση αυτή σας βοηθά να εκδηλώσετε υπέροχα πράγματα.

Και μάλιστα μόλις αρχίσετε να απλώνεστε, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με το πόσο μακρυά μπορείτε να φτάσετε.

Αυτό το ξεμπλέξιμο μπορεί να γίνει με δύσκολους ή με λιγότερο δύσκολους τρόπους.

Το σίγουρο είναι όμως ότι ο Δίας στον Κριό θα σας βοηθήσει να κάνετε το πιο δύσκολο βήμα, να αναγνωρίσετε ότι αυτή η διαδικασία πονάει.

Το καλύτερο φάρμακο για αυτό, είναι το γέλιο! Όπως επίσης και να μάθετε να λαμβάνετε.

Εδώ, ο Δίας μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους ευεργέτες σας — ή τουλάχιστον, δημιουργεί την στιγμή εκείνη που είναι περισσότερο από πιθανό να συναντήσετε τους δικούς σας ευεργέτες.

Για αυτό, να είστε ανοιχτοί στη λήψη των δώρων που θέλουν να βρουν το δρόμο τους προς τα εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Δίας, με την πληθωρική του ενέργεια, θα σας βοηθήσει να γεμίσετε την σχέση σας με μαγεία και φως.

Μπορεί να λαχταράτε εκείνες τις συνεργασίες, τις φιλίες, τους έρωτες και τις συμμαχίες που σας ενθουσιάζουν, αντί εκείνων που σας αφήνουν να αισθάνεστε άδειοι.

Ο καυτός αέρας του Κριού θα μεταφέρει το αερόστατό σας σε άγνωστα μέρη, αλλά ποίος θα είναι ο συγκυβερνήτης σας;

Ποία τολμηρά σύνορα συνεργασίας θέλετε να χαράξετε μαζί;

Για να λέμε την αλήθεια, θέλετε να έχετε ένα μικρό πλεονέκτημα στις πιο στενές σας σχέσεις.

Ως ζώδιο είστε από εκείνους που είναι διατεθειμένοι να ευχαριστούν τους ανθρώπους.

Έρχεται όμως ο Κριός να σας υπενθυμίσει ότι υπάρχουν στιγμές που πρέπει να είστε κυρίαρχοι!

Καθώς ο Δίας επεκτείνει ό,τι αγγίζει με το μαγικό του ραβδί, μην εκπλαγείτε αν σκάσει μπροστά στην πόρτα σας ένας ορυμαγδός επαναστατών και ταραχοποιών.

Μην επιτρέψτε στην τρέλλα τους να σας επηρεάσει.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η στιγμή που τα πλούτη θα πέφτουν βροχή επάνω σας εξαιτίας του ατόμου ή των ατόμων που είστε μαζί.

Επιλέξτε τους συνεργάτες σας με σύνεση.

Όταν περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που παίρνουν τα όνειρά τους στα σοβαρά, πως θα μπορέσετε να μην ακολουθήσετε το παράδειγμά σας;

Αναζητήστε συνεργάτες που ξέρουν την αξία τους, ξέρουν την αξία της δημιουργικότητάς τους και ξέρουν πώς να κάνουν την δουλειά τους ανεξάρτητα από το ποίος τους επευφημεί.

Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να βρείτε την σχέση που πάντα αναζητούσατε ή, αν θέλετε, να απολαύσετε το γεγονός ότι είστε μόνοι και χωρίς κανέναν πάνω από το κεφάλι σας!

Εάν είστε σε σχέση, χρησιμοποιήστε τη διέλευση αυτήν για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να βάλετε την σχέση σας ξανά σε πορεία ανάπτυξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς ο Δίας ανταλλάσσει τα πτερύγια του ψαριού με παπούτσια τρεξίματος, θα είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με τα εργασιακά πλάνα που θέλετε να πραγματοποιήσετε ή τις ρουτίνες υγείας και ευεξίας που κρατούν την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα.

Με τον Δία να διέρχεται τώρα από τον Έκτο Ηλιακό σας Οίκο, θα διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε πολύ καλύτερα.

Μικρά προβλήματα υγείας μπορεί να επιλυθούν, ενώ παράλληλα και θα είστε προνοητικοί και θετικοί με την γενικότερη φροντίδα της συνολικής σας ευεξίας.

Η διέλευση αυτή δημιουργεί επίσης το κατάλληλο κλίμα για τη βελτίωση των σχέσεων με τους συναδέλφους και για την εκμάθηση της καλύτερης διαχείρισης του χρόνου σας.

Ειδικά με το θέμα διαχείρισης του χρόνου, θα ανακαλύψτε τρόπους να απελευθερώσετε χρόνο μέσα στην ημέρα σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα μέσα στο εικοσιτετράωρο.

Από την άλλη, σε θέματα καθημερινότητας, θα πιέσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας.

Το γεγονός ότι μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε είδους πρόβλημα δεν σημαίνει ότι δεν είστε άνθρωποι. Η πίεση προς εκπλήρωση των προθεσμιών για θέματα που έχετε αναλάβει, μπορεί να κάνει κακό στην υγεία σας.

Με τον Δία στον Κριό είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ξεκουράζεστε όσο σκληρά εργάζεστε.

Ο κίνδυνος εξουθένωσης είναι πραγματικός και επίσης εντελώς αναπόφευκτος.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα που ηρεμούν το νευρικό σας σύστημα και μετρήστε μέχρι το δέκα πριν στείλετε «εκείνο» το email.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιτέλους χαρούμενα νέα για εσάς φίλοι Τοξότες! Όπως και με τους Λέοντες, έτσι και για εσάς, η περιπέτεια είναι στον ορίζοντα (ξέρω ότι αυτό είναι μουσική στα αυτιά σας)!

Η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή ο Δίας – ο κυβερνήτης πλανήτης σας – διέρχεται το πιο εκφραστικό μέρος του ωροσκοπίου σας.

Εκτός από την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας, η επιρροή του Διός σας προτρέπει επίσης να απολαύσετε το θέατρο, τον χορό, τις χειροτεχνίες, τις τέχνες, την συγγραφή και την μουσική.

Επειδή αυτό το μέρος του χάρτη σας περιλαμβάνει και τα παιδιά, μπορεί ακόμη και να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, είτε αυτό είναι άνθρωπος είτε είναι ζώο!

Δώστε προτεραιότητα σε αυτό που θέλετε να κάνετε και στοχεύστε ψηλά!

Εκφραστείτε ελεύθερα και μην ξεχνάτε πόσο έμφυτα δημιουργικοί είστε.

Τιμήστε το εσωτερικό σας παιδί, παίξτε, και απολαύστε τη ζωή στο έπακρο!

Καθώς ο Δίας στον Κριό θα σας γεμίζει με αισιοδοξία, θα φουντώσετε τις φλόγες της δημιουργικότητάς σας, θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν, όπως επίσης και με τα χόμπι σας.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για τα καλά πράγματα που προσφέρει η ζωή! Πάνω απ’ όλα αδράξτε την ημέρα.

Καθώς ο Δίας προσκαλεί όλες τις Μούσες, ίσως χρειαστεί να εστιάσετε πάνω σε ένα ή δύο δημιουργικά έργα.

Χτυπήστε όσο η έμπνευση σας είναι στον Θεό, αλλά αναζητήστε το εργαστήριο, τον φίλο ή το κοινό που θα σας κρατήσουν υπεύθυνους (και εμπνευσμένους) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Με τη διέλευση αυτή, καθώς αγωνίζεστε για το δικαίωμά σας να γλεντάτε, κινδυνεύετε να καείτε.

Να θυμάστε ότι η αφθονία που θα βιώσετε δεν πρόκειται να πάει πουθενά, οπότε αυτό που έχετε θα πρέπει να το απολαμβάνετε.

Αν κάποιος σας λέει ότι η αφθονία είναι πεπερασμένη, εσείς τολμήστε να πιστέψετε ότι η αφθονία είναι τόσο ελαστική και απεριόριστη όσο η ίδια η φλόγα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στον Κριό ενεργοποιεί τον Τέταρτο Ηλιακό Οίκο του ζωδίου σας και δημιουργεί έντονη και συναρπαστική ατμόσφαιρα γύρω από την οικιακή σας ζωή.

Εάν ελπίζετε να μετακομίσετε ή να επεκτείνετε ή/και να ανακαινίσετε το υπάρχον σπίτι σας, τότε αυτή είναι η τέλεια περίοδος.

Θα σας βοηθήσει επίσης να αισθάνεστε καλύτερα με τη ζωή στο σπίτι σας, ανεξαρτήτως περιστάσεων.

Προσκαλέστε κόσμο, διακοσμήστε την οικία σας εκ νέου με τα δικά σας γούστα ή χρησιμοποιήστε το σπίτι σας ως βάση για ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Ο τόπος διαμονής σας πρόκειται να γίνει κεντρικό στοιχείο της ζωή σας.

Με τον Δία στον Κριό, μπορεί να βρεθείτε να λαχταράτε περισσότερο χώρο στο σπίτι ή να διευρύνετε τον ζωτικό σας χώρο.

Με τον Άρη να κυβερνά τον Τέταρτο Ηλιακό Οίκο του ζωδίου σας, θα ανασκάψετε την γενεαλογία σας όταν πρόκειται να εκφράσετε θυμό, εξυπνάδα ή άγριο ενθουσιασμό.

Οτιδήποτε κι αν ήταν εκείνο που βιώσατε ως μηχανισμός επιβίωσης στην παιδική σας ηλικία, ο Δίας είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει ότι το σπίτι μπορεί να είναι ένα μέρος που τροφοδοτεί τη φωτιά σας, καθώς και να σας ανανεώνει μετά από τις καθημερινές μάχες της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φαντασία σας παίρνει τεράστια ώθηση από τον Δία που πέρασε ήδη στον Κριό, και μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε τις επεκτατικές και ελαφρώς εκκεντρικές επικοινωνιακές σας δεξιότητες για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να είστε προσεκτικοί με το απόρρητό σας, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μην μπείτε στον πειρασμό να κάνετε δημοσιεύσεις προσωπικών σας στιγμών ή στοιχείων, ή να κοροϊδεύετε στο διαδίκτυο με τέτοιον τρόπο που στη συνέχεια να σας κάνει να φαίνεστε κακοί επαγγελματίες.

Καθώς ο Δίας γλιστράει στον Κριό, η καθημερινή τήρηση της ρουτίνας και του τρεξίματος γύρω από το τετράγωνο, θα ενισχυθούν υπερβολικά.

Το να προσέχετε τη φλόγα της διάνοιάς σας θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο και το να βγείτε έξω από το σπίτι σας.

Στην πραγματικότητα, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να απελευθερώσει τον δαιμόνιο δημοσιογράφο που κρύβετε μέσα σας, καθώς η έμπνευση για το ενημερωτικό δελτίο, το vlog ή το podcast σας βρίσκεται κυριολεκτικά παντού.

Μπορεί επίσης να βρεθείτε να παίρνετε τον ρόλο του ατόμου της διαφημιστικής εκστρατείας για την γειτονιά σας, που πρωτοστατεί σε ένα ανοικτό πάρτυ της πολυκατοικίας σας, να αναλάβετε να κάνετε οικογενειακή συγκέντρωση, ή απλά να εκπλήσσετε αγνώστους με κομπλιμέντα.

Προσέξτε μόνο να μην γίνετε κουρέλια στην προσπάθειά σας να εκπληρώσετε το σύνολο των υποχρεώσεων σας.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε το σημείο ισορροπίας στην πίεση και την δημιουργικότητά σας.

Η διέλευση αυτή μπορεί να σας δώσει έμπνευση και κίνητρο, αλλά οι υπερβολές του Δία μπορούν επίσης να σας προκαλέσουν προβλήματα στην φήμη και την δημόσια εικόνα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έτσι λοιπόν, φίλοι Ιχθύες. Έφυγε ο Δίας από το ζώδιό σας (προσωρινά).

Και τί σημαίνει αυτό για εσάς;

Πιθανότατα τα πράγματα θα είναι πιο ελαφριά.

Η βαθιά ενδοσκόπηση είναι εξαιρετική, μέχρι να χάσεις την πραγματικότητα. Όμως αυτός δεν είναι λόγος ανησυχίας.

Όλα είναι μία χαρά! Ο Δίας θα επηρεάσει τα οικονομικά και την αυτοεκτίμηση σας, οπότε να περιμένετε πολλά ευχάριστα νέα, κυρίως οικονομικής φύσεως.

Επίσης, σας περιμένει μία τεράστια ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Αυτή μπορεί να είναι πράγματι περίοδος αφθονίας για εσάς, και μάλιστα είναι σίγουρα μία καλή περίοδος για να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να αναζητήσετε νέα εργασία.

Αλλά πάντα να θυμάστε να δείχνετε ευγνωμοσύνη για όλα τα καλά που έχετε ήδη.

Καθώς ο Δίας διελαύνει στον Κριό, τα οικονομικά σας ξαναζωντανεύουν (ή θα σας ανοίξει μία παροιμιώδη τρύπα στην τσέπη σας).

Μπορείτε επίσης να «κάψετε» οικονομικές ιστορίες που πλέον δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή σας.

Εάν ο φόβος για την επιβίωση ή για την έλλειψη αγαθών εξακολουθεί να ταράζει το νευρικό σας σύστημα, ίσως να θελήσετε κάνετε μία συζήτηση με το μικρό δειλό ψαράκι που κρύβετε μέσα σας και να διερευνήστε την προέλευση αυτής της φοβίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το periastrologias.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πανσέληνος στους Διδύμους – Βιαστείτε γιατί χανόμαστε

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Ο θρίαμβος της αισιοδοξίας!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr