Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία

ΔΙΔΥΜΟΙ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ρεαλισμός και λογική

Η ατράνταχτη λογική σας, τίθεται σε αμφισβήτηση το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς και σας παρασύρει σε δρόμους που δεν οδηγούν πουθενά. Ευτυχώς μετά τις 16/7, ο Δίας σας ….επαναφέρει χωρίς σημαντικές απώλειες.

Τα οικονομικά προβλήματα που σας άφησε «παρακαταθήκη» το 2013, συνεχίζονται και φέτος με την ίδια ένταση και απαιτούν ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε «ξεφύγει» από το πρόγραμμά σας, συνεχίζετε να πληρώνετε τις υποχρεώσεις σας και έχετε ήδη κάνει σημαντικές περικοπές προκειμένου να είστε συνεπείς. Ωστόσο, πάνω που νομίζετε ότι μπαίνετε σε μια σειρά, νέα δεδομένα αλλάζουν ξανά τις προτεραιότητές σας. Το 2014 καλείστε να βγείτε από αυτόν το φαύλο κύκλο και να εξυγιάνετε μια για πάντα τα οικονομικά σας. Σ’ αυτή την προσπάθεια καλό θα είναι να μην χάσετε την αίσθηση του μέτρου, αλλά και να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις για εύκολο κέρδος, που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολες καταστάσεις. Το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου συνιστά ιδιαίτερη προσοχή κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 28/5, καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Η είσοδος του Δία στον Λέοντα από τις 16/7, «ξεκαθαρίζει» το μυαλό σας και επαναφέρει την τετράγωνη λογική που σας χαρακτηρίζει. Από εκεί κι ύστερα, έχετε την ικανότητα να διακρίνετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν – ή που θα δημιουργήσετε μόνοι σας – και να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που επιθυμείτε. Λίγο πριν την εκπνοή του 2014 –στις 23/12- ο Κρόνος περνάει στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, από όπου θα κρίνει την ποιότητα των σχέσεών σας.

Έρωτας
Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σας από τις 1/3 μέχρι και τις 20/5, θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στη μόνιμη σχέση σας, δεν αποκλείεται όμως να φέρει ξανά στη ζωή σας έναν έρωτα που έχει τελειώσει πρόσφατα. Με την είσοδο του Δία στον Λέοντα από τις 16/7, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας ή να μετατρέψετε μια φιλική σχέση σε ερωτική.

Υγεία – Ομορφιά
Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον τομέα της υγείας σας μέχρι και τις 23/12, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργεί πίεση και εκνευρισμό, ταυτόχρονα όμως σας βοηθά να ακολουθήσετε με πειθαρχία το πρόγραμμά σας, να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες και να χάσετε περιττά κιλά. Από τις 26/7 μέχρι και τις 13/9 η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό συνιστά να μειώσετε τους ρυθμούς σας και να κάνετε ένα τσεκ-απ, σε περίπτωση που νιώθετε οποιαδήποτε ενόχληση.

Τύχη – Χρήμα
Ο Δίας που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας, σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 31/1, 26/2 και 20-21/4, γεγονός που θα σας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτα έξοδα που θα χρειαστούν άμεση τακτοποίηση. Ωστόσο στις 24/5 το τρίγωνο που διαμορφώνει με τον Κρόνο, αποκαθιστά τις «ζημιές» και επιπλέον φέρνει μια σημαντική αύξηση στα έσοδά σας που σας επιτρέπει να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Εργασία
Η διάθεσή σας να ανανεωθείτε και να υλοποιήσετε σχέδια που αποτελούν όνειρο ζωής, είναι πολύ έντονη τη νέα χρονιά, ωστόσο η παρουσία του Κρόνου στον τομέα της εργασίας σας, συνιστά να παραμείνετε στη θέση σας και να μην κυνηγήσετε χίμαιρες. Ακόμα και αν είστε άνεργοι, ίσως είναι προτιμότερο να αναζητήσετε μια εργασία σαν υπάλληλοι παρά να επενδύσετε σε ριψοκίνδυνες επιχειρήσεις. Μετά το Σεπτέμβριο η πορεία σας θα είναι ανοδική χάρη στην επιμονή σας αλλά και την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων.

Hot Point
Η Μαύρη Σελήνη στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 4/3 μέχρι και τις 26/11 προσδίδει ένα ερωτικό στοιχείο σε όλες τις σχέσεις σας και μπορεί να «κολάσει» ακόμα και άγιο. Πόσο μάλλον εσάς!

Γιώργος Ματσάγγος

Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο facebook: facebook.com/matsagos
Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο twitter: twitter.com/GeorgeMatsagos

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δίδυμα άστρα γίνονται «κανίβαλοι» και καταβροχθίζουν τους πλανήτες τους

Ανακαλύφθηκε άστρο με το ισχυρότερο γνωστό μαγνητικό πεδίο στο Σύμπαν

Άστρα δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερα από τον Ήλιο στο πρώιμο Σύμπαν

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr