Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Κατερίνα Μωραΐτου
Αρχαιολόγος, Μέλος του Ερευνητικού Τμήματος της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα

Πανσέληνος Ιουνίου στον Τοξότη – Τι ακριβώς είναι αυτό που θέλω;

Πανσέληνος Ιουνίου στον Τοξότη – Τι ακριβώς είναι αυτό που θέλω;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πανσέληνος του Ιουνίου στις 14 του μηνός γνωστό και ως το Φεγγάρι της Φράουλας εγκαινιάζει επίσημα την περίοδο του καλοκαιρού και μας καλεί να αναζητήσουμε νέες μορφές επικοινωνίας και διερεύνησης της αλήθειας.

Σε ατομικό επίπεδο επηρεάζει τους γεννημένους από 12 έως 16 Ιουνίου, 13 έως 18 Σεπτεμβρίου, 12 έως 17 Δεκεμβρίου και από 12 έως 16 Μαρτίου καθώς και όλους όσους έχουν πλανήτες ή σημεία (Ωροσκόπο, Μεσουράνημα κ.λ.π.) κοντά στις 23 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων ή όσοι έχουν πλανήτη στην 7η μοίρα του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω.

Αυτό το φεγγάρι είναι άκρως εξωστρεφές, μας παρακινεί να εγκαταλείψουμε την πεπατημένη, να ταξιδέψουμε κοντά αλλά και μακριά και να βρούμε τρόπο να εκφράσουμε τις ιδέες μας χωρίς περιορισμούς και λογοκρισία.

Μια πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη έχει ως αίτημα την ελευθερία έκφρασης, και διερευνά ποια είναι τα όριά της που αρχίζει και που σταματάει.

Το να μετατρέπουμε τις θετικές σκέψεις σε θετικές πράξεις, είναι μια διαδικασία να κωδικοποιήσουμε τις εμπειρίες μας και να οργανώσουμε τον εσωτερικό μας προγραμματισμό ώστε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Όπως ένας υπολογιστής εκτελεί όλες τις οδηγίες του προγράμματος, έτσι και οι άνθρωποι τείνουμε να πράττουμε σύμφωνα με τον τρόπο που μας έχουν «προγραμματίσει» οι εμπειρίες μας.

Πόσο όμως αυτό είναι εφικτό με τη συμμετοχή στην πανσέληνο του πανίσχυρου Ποσειδώνα με στενό τετράγωνο από τους Ιχθύς, η οποία συσκοτίζει την αλήθεια, πολλαπλασιάζει τις πλάνες και τα fake news φτάνουν να παραμορφώνουν τη μεγάλη εικόνα με αποτέλεσμα να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να υπάρχει έντονη η εντύπωση ότι κάποιος παίζει με τη νοημοσύνη μας;

Η πανσέληνος του στον άξονα 3ου-9ου του χάρτη της πάλι φέρνει στο προσκήνιο θέματα που άπτονται επικοινωνιακών χειρισμών, θεμάτων που έχουν σχέση με την εκπαίδευση, σχέσεων με αλλοδαπούς, νομικών υποθέσεων τα οποία δυστυχώς κρύβουν πολλές παγίδες.

Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις λένε κάποιοι, και αυτές οι προθέσεις είναι τουλάχιστον ύποπτες ή/και υποκρύπτουν σκοπιμότητες.

Μπορεί να πιστεύουμε ότι οι λέξεις απλώς περιγράφουν έννοιες στην ουσία όμως δημιουργούν την πραγματικότητά μας και η συμμετοχή του Κρόνου με τρίγωνο από τον Υδροχόο μπορεί να προσθέσει ρεαλισμό και να γνωρίσουμε ποιες πεποιθήσεις δε μας επέτρεψαν να αντιληφθούμε τις ευκαιρίες για να ευοδωθούν τα σχέδιά μας. Αυτή η όψη μας βοηθά να γνωρίσουμε τι είναι αυτό που θέλουμε με ακρίβεια.

Πρώτα απ’ όλα λοιπόν οφείλουμε να ρωτήσουμε τον εαυτό μας «Τι ακριβώς θέλω;».

Έπειτα, να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε με τρόπο καταφατικό.

Ένα γνωμικό λέει ότι ένας στόχος που έχει καθοριστεί με τον σωστό τρόπο, είναι ήδη κατά το ήμισυ φτασμένος και το να έχουμε ξεκάθαρους και προσεκτικά καθορισμένους στόχους, αυξάνει την πιθανότητα να τους πραγματοποιήσουμε.

Έντονο άρωμα οικονομικών έχει επίσης αυτή η Πανσέληνος με τη συγκέντρωση πλανητών στον 8ο οίκο του χάρτη της, οι οποίοι σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο.

Είναι ώρα για δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες όμως δε φαίνεται ότι θα πιάσουν τόπο, καθώς ούτε μπορούν να ανακουφίσουν τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα, ούτε να καταδείξουν μια προοπτική ανάπτυξης της οικονομίας.

Φαίνεται πως αυτός ο πλανητικός σχηματισμός αποτελεί ένα πρελούδιο για την εντυπωσιακή πανσέληνο του Αυγούστου, η οποία έχει ιδιαίτερη δυναμική και τα αποτελέσματά της θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

26 Δεκεμβρίου: Η «Ψυχρή Πανσέληνος»

Στις 30 Αυγούστου θα έχουμε τη μεγαλύτερη και φωτεινότερη υπερπανσέληνο του 2023

Στις 30/8 η δεύτερη πανσέληνος του Αυγούστου – Το «Μπλε Φεγγάρι»

Πανσέληνος του Οξύρρυγχου – Δύο φεγγάρια τον Αύγουστο

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr