Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Άσπα Μόρφου
Αστροσοφία

Νέα Σελήνη Ιουλίου: «Κερδίζουμε ό,τι τολμούμε» – Πώς θα επηρεάσει

Νέα Σελήνη Ιουλίου: «Κερδίζουμε ό,τι τολμούμε» – Πώς θα επηρεάσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις 28 Ιουλίου, στην καρδία του καλοκαιριού, στις 8 και 55 λεπτά το απόγευμα στην 5η μοίρα και 28 λεπτά του επιβλητικού Λέοντα, γεννιέται ένα αποφασιστικό και αισιόδοξο νέο φεγγάρι.

Ήδη το πέρασμα του Ήλιου στο σταθερό ζώδιο του Λέοντα εδραίωσε το κλίμα ενός ακόμη θερμού καλοκαιριού που εθιμοτυπικά πια εκδηλώνει την πύρινη διάθεσή του τόσο με την εμφάνιση πυρκαγιών όσο και με την θερμοκρασία σταθερά ανεβασμένη στο πολιτικό και αμυντικό μηχανισμό της χώρας μας.

Ενώ κάθε Νέα Σελήνη στον εξωστρεφή και αεικίνητο Λέοντα αποζητά τη χαρά της ανέμελης παιδικότητας καθώς παραδοσιακά συνδέεται με μέρες ανάπαυλας… οι παρούσες συνθήκες δεν προδιαθέτουν ούτε για ανεμελιά μα ούτε και για χαλάρωση.

Οι νοσταλγικές αναμνήσεις των αβασίλευτων ημερών μιας σχεδόν ξεχασμένης καλοκαιρινής ραστώνης, μοιάζουν σήμερα να ξεθωριάζουν κάτω από την πίεση που δημιουργείται με την ενεργοποίηση των εκλείψεων του Μαΐου και τη νευρικότητα της συνάντησης του ετοιμοπόλεμου Άρη με τον απρόσμενο Ουρανό.

Όμως παρά τις όποιες αντιξοότητες, ξαφνικές ανατροπές και σοκαριστικά γεγονότα που πρόκειται να φανερωθούν στις μέρες που ακολουθούν, ο νέος σεληνιακός μήνας συναντά τον Ήλιο στη φυσική του θέση.

Η ενέργεια που κατευθύνεται από το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος απευθείας στο κέντρο της δικής μας ύπαρξης… ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές μας.

Στην αμφιθυμία των ημερών που έρχονται, δεν λείπουν ούτε οι πιεστικές προκλήσεις μα ούτε και η εύνοια σε θέματα δημιουργικής ανάπτυξης.

Οι νέες εκκινήσεις και οι στόχοι που μπαίνουν τώρα ως προτεραιότητες, έως και τη σύσταση της επόμενης Νέας Σελήνης στις 27 Αυγούστου, έχουν κέντρο την ατομικότητα και στην αφετηρία τους τα προσωπικά θέλω και τις επιδιώξεις του καθενός μας.

Η ανάγκη να υπάρχει μια τάξη στην καθημερινότητα και μια εργασιακή σταθερότητα είναι φανερά τα ζητούμενα αυτής της Νέας Σελήνης.

Προφανώς η αρμονική επιρροή του Δία πάνω στον σχηματισμό της έχει μια καταλυτική ευνοϊκή επιρροή.

Οτιδήποτε αυτή την εποχή διεκδικείται με αυτοπεποίθηση, θάρρος και τόλμη έχει την τάση να φέρει σχεδόν αυτόματα… θεαματικά θετικά αποτελέσματα.

Η πλανητική αρμονία είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη με αυτή τη συμμαχία χαρίζοντας απλόχερα νέες ευκαιρίες, προτάσεις και χορηγίες για καινούρια ξεκινήματα.

Ο παράγοντας της τύχης είναι στη διάθεση όλων.

Ευνοεί και ωφελεί όμως ιδιαίτερα τους Λέοντες, Κριοί και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και τους Ζυγούς, Υδροχόους και Δίδυμους της ίδιας περιοχής.

Κάθε φως όμως ακολουθείται από ένα σκοτάδι που καιροφυλακτεί να εισβάλει καταστρέφοντας ότι δημιουργήθηκε.

Η απειλή της καταστροφής στην προκειμένη πλανητική διάταξη βρίσκεται σε έναν δύσκολο δυσαρμονικό σχηματισμό μεταξύ του Ερμή, του Άρη με τον Ουρανό και τον Κρόνο.

Η επιρροή του Λέοντα στον λόγο και στη συλλογιστική πορεία της σκέψης οδηγεί σε εκφράσεις και απόψεις εγωιστικές και απόλυτες που στον τομέα των σχέσεων ειδικά ενδέχεται να αποδειχθούν ολέθριες καθώς με τη δυσαρμονία του Άρη και του Ουρανού οι θέσεις και οι απρόσμενες αποκαλύψεις μοιραία φέρνουν συγκρούσεις, διάλυση σχέσεων και εντάσεις.

Στη συνέχεια η δύσκολή επίσης όψη του Ερμή με τον αυστηρό Κρόνο που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία οδηγεί σε σιωπή και ανασκόπηση των όσων διαδραματίστηκαν.

Ο όλος σχηματισμός είναι μια πρόκληση για αναβάθμιση της επικοινωνίας και αλλαγή ενός απόλυτου τρόπου σκέψης και έκφρασης που και τώρα όπως και το παρελθόν οδηγεί… σε απομάκρυνση.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Ταύροι γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου, έχουν πάνω τους το βάρος αυτής της αποστολής και την ευκαιρία της διαχείρισης της.

Και αν το «προλαμβάνειν» είναι καλύτερον του «θεραπεύειν» θα ήταν ωφέλιμο να παρέμβουμε στα γεγονότα που εμείς τουλάχιστον, ως άνθρωποι, μπορούμε να ελέγξουμε.

Με μια άλλη συνετή δράση και έκφραση… πριν προδοθούμε από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Σε συλλογικό επίπεδο η συνάντηση του Άρη και του Ουρανού έχει μια μεγάλη νευρικότητα και την τάση να οδηγεί σε ατυχήματα και αναταράξεις σε ουρανό και γη.

Η ίδια πλανητική διάταξη οδηγεί επίσης σε κλιμάκωση της έντασης με τη γειτονική μας Τουρκία.

Οι εκφραστικές απειλές δίνουν τη θέση τους σε δράσεις…

Οι εξελίξεις του Αυγούστου με τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης του μήνα προωθούν συνεχώς καταστάσεις, γεγονότα με απρόσμενο χαρακτήρα, που όμως θα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αν με την γενναιότητα και το θάρρος του λιονταριού υπερασπιστούμε την ανάγκη που δηλώνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο.

Αυτή είναι να προστατεύσουμε τις αξίες μας, ό,τι και όσους αγαπάμε!

Μέλος του Ερευνητικού Τμήματος της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δίδυμα άστρα γίνονται «κανίβαλοι» και καταβροχθίζουν τους πλανήτες τους

Ανακαλύφθηκε άστρο με το ισχυρότερο γνωστό μαγνητικό πεδίο στο Σύμπαν

Άστρα δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερα από τον Ήλιο στο πρώιμο Σύμπαν

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr