Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΙΧΘΥΕΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία

ΙΧΘΥΕΣ 2014: Τι θα σου φέρει το νέο έτος σε Έρωτα, Υγεία, Τύχη, Εργασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

ΙΧΘΥΕΣ: Θαυμάσια νέα

Το 2014 μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς και υπόσχεται να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχτείτε τις ευκαιρίες και να μην «τεμπελιάσετε».

Μια σειρά θετικών επιρροών σας κατατάσσει στους ευνοημένους του 2014. Η παραμονή του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Δία στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 16/7 αλλά και του Κρόνου στον Σκορπιό μέχρι τις 23/12 δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσουν οι συγκεκριμένοι πλανήτες με το ζώδιό σας τον Μάιο, θα αποτελέσει την επιβράβευση των προσπαθειών σας και θα σημάνει την εδραίωση μιας σημαντικής σχέσης, ένα γάμο ή την απόκτηση του πρώτου σας απογόνου. Κάποιοι από σας θα έχετε επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, ή ακόμα και να αποδεχτείτε μια επαγγελματική ευκαιρία από το εξωτερικό που θα ανοίξει νέες προοπτικές στην καριέρα σας. Στις 16/7 ο Δίας περνά στον τομέα της εργασίας σας, από όπου θα φέρει πλήθος ευκαιριών, αλλά και σημαντικές οικονομικές απολαβές γύρω στα τέλη του Σεπτέμβρη. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η κοινωνική ζωή σας, καθώς αναμένονται νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία θα επηρεάσουν την πορεία σας και ίσως σας «θυμίσουν» κάποια όνειρα που έχετε αφήσει στο παρελθόν. Αν επιθυμείτε πραγματικά να τα υλοποιήσετε, ίσως τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς έχετε τεράστια αποθέματα δύναμης αλλά και έντονη δημιουργικότητα. Επιπλέον, η είσοδος του Κρόνου στον τομέα της καριέρας σας από τις 23/12, θα δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων σας, επομένως ίσως είναι καλύτερα να προετοιμάσετε νωρίτερα το έδαφος.

Έρωτας
Η αισθηματική ζωή σας δέχεται την εύνοια του Δία, γεγονός που υπόσχεται τις καλύτερες εξελίξεις. Μέχρι τις 16/7 μπορείτε να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση ή ακόμα και να ….προσκαλέσετε τον «πελαργό» αν το επιθυμείτε. Η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού από τις 26/7 μέχρι και τις 13/9, θα φέρει μια σημαντική γνωριμία σε όσους από εσάς παραμένετε αδέσμευτοι, η οποία γρήγορα θα εξελιχθεί σοβαρά.

Υγεία – Ομορφιά
Το μεγαλύτερο πρόβλημά σας είναι οι κακές συνήθειες, αφού τόσο ο Ποσειδώνας όσο και ο Δίας σας δημιουργούν εξαρτήσεις από τις οποίες είναι δύσκολο να αποκοπείτε. Μετά τις 16/7 ο Δίας θα περάσει στον τομέα της υγείας σας, από όπου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη στις 25/9 και 8/10 αντίστοιχα. Τα διαστήματα αυτά είναι ιδανικά για να απεξαρτηθείτε από κακές συνήθειες και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Τύχη – Χρήμα
Ο Ουρανός από τον τομέα των οικονομικών σας, δημιουργεί αρκετές ανατροπές στα εισοδήματά σας, που φαίνεται να αυξομειώνονται ανάλογα με τις διαθέσεις του. Οι δυσμενείς όψεις που θα σχηματίσει στις 26/2, 20-21/4, 25/6 και 15/12 πιθανό να επιφέρουν απώλειες και μάλιστα χωρίς να το περιμένετε. Ωστόσο από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο τα έσοδά σας θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας και καλό θα είναι να βάλετε κάτι στην άκρη για τις δύσκολες μέρες.

Εργασία
Ο κυβερνήτης της καριέρας σας ο Δίας, θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 16/7, από όπου θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την δημιουργικότητά σας και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 16/7 θα περάσει στον τομέα της εργασίας σας, για να σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και νέες προτάσεις σε όσους από σας είστε άνεργοι ή αναζητάτε μια νέα εργασία.

Hot Point
Ο ανάδρομος Άρης από την 1/3 μέχρι και τις 20/5 θα επαναφέρει στη ζωή σας αγάπες από το παρελθόν με τις οποίες δεν έχετε κλείσει τους λογαριασμούς σας. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να δώστε μα δεύτερη ευκαιρία σε ένα μεγάλο έρωτα.

Γιώργος Ματσάγγος

Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο facebook: facebook.com/matsagos
Ακολούθησε τον Γιώργο Ματσάγγο στο twitter: twitter.com/GeorgeMatsagos

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δίδυμα άστρα γίνονται «κανίβαλοι» και καταβροχθίζουν τους πλανήτες τους

Ανακαλύφθηκε άστρο με το ισχυρότερο γνωστό μαγνητικό πεδίο στο Σύμπαν

Άστρα δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερα από τον Ήλιο στο πρώιμο Σύμπαν

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr