Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Η αστρολογία είναι επιστήμη, δεν είναι οι φαντασιώσεις κάποιων ψευτοαστρολόγων”

“Η αστρολογία είναι επιστήμη, δεν είναι οι φαντασιώσεις κάποιων ψευτοαστρολόγων”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Δήμητρα Παπανικολοπούλου είναι κάθετη στην συνέντευξή της όπου επισημαίνει ότι η αστρολογία είναι επιστήμη και δεν είναι μαντική ικανότητα.

“Ο Ιπποκράτης έλεγε «Δεν μπορεί να υπάρξει θεραπευτής εάν δεν γνωρίζει αστρολογία». Έτσι, λοιπόν, η αγάπη μου για την Ελλάδα με οδήγησε σε αυτήν την απόφαση. Σε ότι αφορά σε αυτό που είπατε για το «κληρονομικό χάρισμα», η αστρολογία δεν είναι μαντική ικανότητα. Βασίζεται σε επιστημονικές μεθόδους, στα μαθηματικά και όχι σε φαντασιώσεις κάποιων ψευτοαστρολόγων, που δυστυχώς εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη αδυναμία και πόνο προκειμένου να πλουτίσουν” σημειώνει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Όπως επισημαίνει η γνωστή αστρολόγος, η αστρολογία είναι λειτούργημα “γιατί έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται και όχι σαν επικερδές επάγγελμα. Πρέπει και οφείλουμε όλοι να καταλάβουμε τη σπουδαιότητα της δουλειάς μας και μέσα από αυτή να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του”.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη με την Δήμητρα Παπανικολοπούλου:

Θα ήθελα αυτή η συζήτηση να αφορά στη ζωή σας αρχικά και έπειτα στα επαγγελματικά σας, ώστε να σας γνωρίσει ο κόσμος πρώτα ως άνθρωπο και ως γυναίκα και έπειτα ως επαγγελματία. Έχετε κάποια αντίρρηση;

Δεν έχω καμία αντίρρηση, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι αλληλένδετα, σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Η προσωπική μου ζωή εξαρτάται και επηρεάζεται από την επαγγελματική και το αντίστροφο.

Σωστά. Πείτε μου σας παρακαλώ, τι σας έκανε να επιλέξετε αυτό το επάγγελμα; Είναι αυτό που λέμε «κληρονομικό χάρισμα»;

Με την ερώτησή σας μου δίνετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα. Κατ’ αρχήν, από πολύ μικρή με γοήτευε η ιστορία της Ελλάδος, η φιλοσοφία της και ο πλούσιος πολιτισμός της. Όπως ξέρετε, στην αρχαία Ελλάδα ανακαλύφθηκε και αναπτύχθηκε η αστρολογία, ως επιστημονική μέθοδος.

Ο Ιπποκράτης έλεγε «Δεν μπορεί να υπάρξει θεραπευτής εάν δεν γνωρίζει αστρολογία». Έτσι, λοιπόν, η αγάπη μου για την Ελλάδα με οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Σε ότι αφορά σε αυτό που είπατε για το «κληρονομικό χάρισμα», η αστρολογία δεν είναι μαντική ικανότητα.

Βασίζεται σε επιστημονικές μεθόδους, στα μαθηματικά και όχι σε φαντασιώσεις κάποιων ψευτοαστρολόγων, που δυστυχώς εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη αδυναμία και πόνο προκειμένου να πλουτίσουν.

Θα επανέλθω σε αυτό. Έχετε φίλους που να σας στηρίζουν στις δύσκολες στιγμές;

Και βέβαια. Έχω και προσωπικούς φίλους αλλά πρέπει να σας πω ότι όλοι όσοι με συμβουλεύονται είναι και τους θεωρώ φίλους μου. Αν δεν αντιμετωπιστούν οι άνθρωποι αυτοί ως φίλοι, δεν μπορώ να τους πλησιάσω, να τους εμπιστευτώ και να με εμπιστευτούν. Και αυτό το έχω επιτύχει.

Τι αγαπάτε περισσότερο;

Τα παιδιά μου και τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τις τρεις αυτές αγάπες μου. Τα δύο μου παιδιά και τη δουλειά μου.

Εάν θα έπρεπε, για κάποιο λόγο, π.χ. ανωτέρα βία, να εγκαταλείψετε αυτό που κάνετε, τι θα κάνατε για να ζήσετε;

Και πάλι με την αστρολογία. Αλλά η ερώτησή σας δεν ευσταθεί και αυτό γιατί μέσα από τη γενετική αστρολογία, έχω τη δυνατότητα να υπολογίσω τις τάσεις και τα ενδεχόμενα, οπότε θα προλάμβανα το οποιοδήποτε γεγονός, που θα μπορούσε να με φέρει σε αυτή την κατάσταση.

Έχετε μετανιώσει για κάποια πράξη ή παράλειψη;

Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Και αυτό γιατί προβαίνω σε μια πράξη μόνο μετά από ώριμη σκέψη και λαμβάνω πάντα τις αποφάσεις μου αφού πρώτα έχω υπολογίζει όλες τις πιθανότητες.

Έρχονται νέα παιδιά σε εσάς, που να θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμά σας και τι τα συμβουλεύετε;

Και βέβαια έρχονται. Όχι μόνο νέοι άλλα και άνθρωποι όλων των ηλικιών, ακόμα και ήδη καταξιωμένοι επαγγελματίες, τους οποίους αναλαμβάνω προσωπικά να διδάξω.

Τους παροτρύνω με όποιον τρόπο μπορώ να ακολουθήσουν το «λειτούργημα» αυτό.

Και λέω λειτούργημα γιατί έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται και όχι σαν επικερδές επάγγελμα.

Πρέπει και οφείλουμε όλοι να καταλάβουμε τη σπουδαιότητα της δουλειάς μας και μέσα από αυτή να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του.

 Όταν σας συναντά κάποιος για πρώτη φορά, τι σας ρωτά;

«Είμαι Καρκίνος. Ταιριάζω με τον Σκορπιό;». Οι άνθρωποι έχουν δυστυχώς επηρεασθεί από τα ζώδια που λέγονται και γράφονται καθημερινά. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά.

Δεν αρκεί κάποιος να είναι Καρκίνος, Αιγόκερος, Παρθένος κλπ για να βγουν συμπεράσματα.

Ο γενεθλιολογικός χάρτης κάθε ανθρώπου είναι μοναδικός σαν το δακτυλικό αποτύπωμα.

Έχοντας ως βάση την ημερομηνία γεννήσεως, την ώρα και τον τόπο, φτιάχνουμε τον προσωπικό χάρτη κάθε ανθρώπου που όπως σας είπα είναι ένας και μοναδικός για κάθε άνθρωπο.

Κατά συνέπεια, με βάση τη γενετική αστρολογία καθορίζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός, βλέπουμε τη μέχρι εκείνη τη στιγμή πορεία του και τις τάσεις για το θέμα που τον ενδιαφέρει.

Ο χάρτης αυτός δεν είναι στατικός, αλλά αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, αφού οι πλανήτες δεν είναι σταθεροί αλλά μετακινούνται.

Επιπλέον, υπάρχει και ο Προοδευμένος χάρτης, ο οποίος μας δείχνει το τι μπορούμε να κάνουμε την επόμενη στιγμή, την επόμενη εβδομάδα κλπ.

Όπως καταλαβαίνετε, η αστρολογία είναι ένα σύμπλεγμα δεδομένων και όχι μια απλή ερώτηση.

Ποιοι άνθρωποι σας επισκέπτονται;

Άνθρωποι όλων των κατηγοριών. Και φυσικά τους δέχομαι όλους.

Είναι δυνατόν ποτέ ένας ιατρός να κάνει επιλογή των ασθενών του;

 Εάν μέσα από τον προσωπικό χάρτη κάποιου ανθρώπου, ανακαλύψετε ότι κατά το παρελθόν έχει προβεί σε κάποια αξιόποινη πράξη, τι κάνετε ;

Το επάγγελμά μου προστατεύεται από το απόρρητο, όπως ενός ψυχολόγου. Κατά συνέπεια, δεν έχω κανένα δικαίωμα να προδώσω την προσωπική ζωή κανενός.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι σε κατ΄ ιδίαν συζήτηση, να τον πείσω να παραδεχθεί το σφάλμα του και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Κα Παπανικολοπούλου θα θέλαμε να μας πείτε για τις τελευταίες σας επιτυχίες της πολιτικής και κοινωνικής σκηνής. Τα τελευταία χρόνια έχετε κατακτήσει. Τις καρδιές των ανθρώπων με τις προβλέψεις σας και όχι μόνο αλλά και τις πολύ καλές κριτικές που ακούμε και διαβάζουμε κατά καιρούς. Εσείς  παρόλα αυτά όμως παραμένετε ένας πολύ διακριτικός άνθρωπος μια απλή γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Πάντα ήμουν ένας χαρακτήρας χαμηλών τόνων και απλώς θεωρώ ότι οποιαδήποτε επιτυχία και αν έχεις στην ζωή σου δεν είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει.

Κρίνεσαι πάντα από τις καρδιές των ανθρώπων και ο στόχος δεν είναι να φτάσεις στην κορφή αλλά να μείνεις εκεί..

Πιστεύω χωρίς αυτό να είναι εγωισμός ότι το έχω πετύχει και είμαι χρόνια τώρα μες την ψυχής σας στην καρδιά σας και στο σπίτι σας και μόνο γι αυτό σας ευχαριστώ πολύ

Κα Παπανικολοπούλου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνέντευξή σας νομίζω ότι ήταν αυτό που έλειπε από τον κόσμο για να μάθει τι είναι η αστρολογία σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και πιστεύω να τα πούμε πολύ σύντομα ξανά.

Κι εγώ σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δώσατε τη δυνατότητα να μιλήσω για την οντότητα της Αστρολογίας σας εύχομαι καλό χειμώνα και πάντα επιτυχίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ετήσιο συνέδριο Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος: Τι δήλωσαν στο Tribune Λιβάνιος, Κόνσολας και Μητροκώστα

Η Μαριάνθη Mηνιάτη για την Αθήνα: Με αφετηρία τις «Πόλεις των 15 λεπτών» μετασχηματίζουμε την πρωτεύουσα

Νίκος Κουτσογιάννης: «Όχι άλλος χαμένος χρόνος για τη Νάουσα!»

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr