Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Λίντσεϊ Λόχαν εξισλαμίστηκε και πήγε να προσκυνήσει τον Ερντογάν

Η Λίντσεϊ Λόχαν εξισλαμίστηκε και πήγε να προσκυνήσει τον Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Λίντσεϊ Λόχαν εξισλαμίστηκε, όπως υποστηρίζουν τα ταμπλόιντ σε πρωτοσέλιδά τους και ως καλό χανουμάκι έσπευσε να προσκυνήσει το προεδρικό ζεύγος της Τουρκίας, τον Ταγίπ και την Εμινέ Ερντογάν, που σε λίγο καιρό θα είναι πλέον σουλτάνος και σουλτάνα.

Η είδηση επίσκεψης – προσκυνήματος της Λίντσεϊ Λόχαν στο παλάτι του ημιπαράφρονα τζιχαντιστή σουλτάνου ήρθε από την ίδια τη σταρ, που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από το γεγονός, όπου φαίνεται η ίδια, χωρίς μαντίλα, ο Τούρκος πρόεδρος και η σύζυγός του, πιθανότατα στο γραφείο του, στο Παλάτι.

«Τι όνειρο να με καλέσουν ο κύριος πρόεδρος Ερντογάν και η Πρώτη Κυρία στο σπίτι τους! Οι προσπάθειές τους να βοηθήσουν τους πρόσφυγες από την Συρία εμπνέουν πραγματικά», έγραψε η εξισλαμισμένη Λόχαν απευθυνόμενη στα 5,8 εκατ. ακολούθους της.

Πρόσφατα η Λίντσεϊ Λόχαν είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ, όχι λόγω ενός ακόμα «οργίου» για τα οποία ήταν γνωστή, αλλά για την πλήρη στροφή που αποφάσισε να κάνει: Αποκήρυξε το «αμαρτωλό» παρελθόν της και στράφηκε στο Ισλάμ!

Βεβαίως για την επίσκεψη στην Τουρκία, που τόσο ανάγκη την έχει για την εικόνα του ο σουλτάνος, εξάλλου αυτός την κάλεσε, μπορεί να έπεσε και κάνα χαρτζιλίκι. Ο σουλτάνος έχει μεγάλο ταμείο και “χώνει”. Είναι γνωστό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr