Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς οι εταιρείες Endless και Vitex έκαναν άλματα προόδου εν μέσω πανδημίας – Στο δρόμο της επιτυχίας με οδηγό το «ΟΠΑΠ Forward»

Πώς οι εταιρείες Endless και Vitex έκαναν άλματα προόδου εν μέσω πανδημίας – Στο δρόμο της επιτυχίας με οδηγό το «ΟΠΑΠ Forward»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Επιτυχημένη πορεία και μάλιστα εν μέσω πανδημίας διέγραψαν η Endless και η Vitex, χάριν στην πολύτιμη βοήθεια του «ΟΠΑΠ Forward».

Mε την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση από τους ανθρώπους του προγράμματος, oι δύο εταιρείες κατάφεραν να αυξήσουν τα μεγέθη τους και να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά.

Αύξηση πωλήσεων και νέες θέσεις εργασίας

Η Vitex είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες χρωμάτων στην Ελλάδα και από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες στα Βαλκάνια.

Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» το 2020 και μέσα σε δύο χρόνια αύξησε τις πωλήσεις της και δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας, όπως τονίζει ο Αρμόδιος Γιαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Vitex.

Εσωτερική οργάνωση και αύξηση ανθρώπινου δυναμικού

H Endless, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου και την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών, έγινε μέλος του «ΟΠΑΠ Forward» το 2019.

Παρότι είχε ήδη μια μακρά πορεία 34 ετών στην αγορά, όπως εξηγεί ο Γιώργος Τρακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Endless, μέσα από το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward», απέκτησε καλύτερη εσωτερική οργάνωση, αντιμετώπισε επιτυχώς τις προκλήσεις τις πανδημίας και αύξησε το ανθρώπινο δυναμικό της.

Το επιτυχημένο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας Endeavor Greece.

Εφέτος, εγκαινιάζει τον πέμπτο κύκλο του, με στόχο να βοηθήσει ακόμη περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και κατ’ επέκταση να ενισχύσουν την ελληνική αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τις συμμετέχουσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο www.opapcsr.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr