Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ: Εγκαίνια για το νέο Τraining Hub – Συνεχής εκπαίδευση για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών στα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY

ΟΠΑΠ: Εγκαίνια για το νέο Τraining Hub – Συνεχής εκπαίδευση για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών στα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Ένα πλήρως ανανεωμένο εκπαιδευτικό κέντρο για τους συνεργάτες και το προσωπικό του δικτύου του εγκαινίασε ο ΟΠΑΠ, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

Το νέο Training Hub προσφέρει ένα μοντέρνο περιβάλλον εκμάθησης, όπου οι άνθρωποι του δικτύου του ΟΠΑΠ έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην πράξη, με τη συμβολή της ομάδας Retail Training της εταιρείας, γύρω από θέματα όπως η βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη, η καθημερινή λειτουργία και οι ψηφιακές λύσεις των καταστημάτων ΟΠΑΠ και PLAY κ.ά.

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο συνιστά μια σημαντική επένδυση στην εκπαίδευση και τη συνεχή εξέλιξη των νέων και υφιστάμενων συνεργατών του ΟΠΑΠ, με στόχο τη συνολική αναβάθμιση της εμπειρίας διασκέδασης που προσφέρουν τα καταστήματα τους, στους πελάτες του retail δικτύου της εταιρείας.

Στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του Training Hub παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, ο Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, μέλη της ομάδας Retail Training του ΟΠΑΠ και συνεργάτες του δικτύου της εταιρείας.

Το παρών έδωσε, επίσης, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος απηύθυνε μια βιωματική ομιλία στους παρευρισκόμενους, αναδεικνύοντας τα διδάγματα του αθλητισμού που μπορούν να αξιοποιήσουν στον επιχειρηματικό στίβο.

«Δημιουργούμε μια αληθινή εμπειρία διασκέδασης στα καταστήματά μας»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, τόνισε:

«Το retail δίκτυο βρίσκεται στην καρδιά των δραστηριοτήτων του ΟΠΑΠ.

»Για αυτό, είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε μια πραγματική εμπειρία διασκέδασης στα καταστήματά μας.

»Είμαι βέβαιος ότι το νέο Training Hub μας θα συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του στόχου.

»Θα βοηθήσει τους νέους συνεργάτες που εντάσσονται στο δίκτυο μας, αλλά και τους υφιστάμενους, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για το μέλλον και να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας».

Ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, υπογράμμισε:

«Η εκπαίδευση είναι εξαιρετικά σημαντική και μπορεί να μας κάνει «πρωταθλητές».

Εκπαιδεύουμε το δίκτυό μας ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μέλλοντος και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ να γίνουν ακόμα καλύτεροι επιχειρηματίες. Επίσης, εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας γύρω από το Υπεύθυνο Παιχνίδι, που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον ΟΠΑΠ».

Από την πλευρά του, ο Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, σημείωσε:

«Φτιάξαμε έναν χώρο, ο οποίος δεν ονομάστηκε τυχαία Training Hub. Θέλουμε ο χώρος αυτός να είναι ένας χώρος δημιουργίας, συναντήσεων και εκπαιδεύσεων.

»Η επένδυση που έγινε σε αυτό το ιδιόκτητο κτίριο, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αφοσίωση μας στους συνεργάτες μας και την προσήλωση μας στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών μας».

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στο Περιστέρι, προσομοιώνει πλήρως τη λειτουργία ενός σύγχρονου καταστήματος ΟΠΑΠ και PLAY. Διαθέτει ψηφιακά εργαλεία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία προσφέρουν μια πλήρως διαδραστική και ευχάριστη εκπαιδευτική εμπειρία.

Ματθαίος Ματθαίου, Chief Operations Officer ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, Chief Retail Officer ΟΠΑΠ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας

Ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός

Ο Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς

Γιαν Κάρας, Οδυσσέας Χριστοφόρου και Θοδωρής Παπαλουκάς

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, Chief Retail Officer ΟΠΑΠ, Βαγγέλης Γκεβέζος, OPAP & Play Stores Sales Director, Φρίξος Παπαδόπουλος, Property & Engineering Director ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, Chief Operations Officer ΟΠΑΠ

Η ομάδα Retail Training του ΟΠΑΠ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr