Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μύρισε μπαρούτι στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Μύρισε μπαρούτι στη δίκη της Χρυσής Αυγής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σήμερα το πρωί, Πέμπτη, συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των δικηγόρων των θυμάτων για το θέμα της παράστασης της Πολιτικής Αγωγής σε βάρος όλων των κατηγορουμένων.

Το κλίμα μύρισε «μπαρούτι» με τους γονείς του Παύλου Φύσσα και τους συνηγόρους υπεράσπισης να αντιδρούν, για δικούς τους λόγους ο καθένας, όταν η συνήγορος των ψαράδων στο Πέραμα, Ελένη Ζαφειρίου υπογράμμισε ότι εκτός από τους φυσικούς αυτουργούς έχει άμεση ευθύνη και η ηγετική ομάδα.

«Μπορούμε να απομονώσουμε το γενικό από το ειδικό; Θα δεχθείτε ότι αυτά τα εγκλήματα δεν έχουν εγκριθεί από τους κατηγορούμενους ηγέτες και βουλευτές; Ότι αυτοί δεν ευθύνονται απέναντι στα θύματα και τις οικογένειές τους;», είπε η συνήγορος και συνέχισε «Γιατί τα στελέχη της Χρυσής Αυγής τι φοβούνται; Τι επιδιώκουν; Θέλουν να προστατευτούν από την σε βάθος εξέταση των εγκληματικών ενεργειών. Οι κατηγορούμενοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και προσπαθούν να αποσώσουν από πάνω τους οποιαδήποτε εγκλήματα. Είναι οι εμπνευστές, οι καθοδηγητές αυτοί που διεύθυναν την ολοκλήρωση των εγκλημάτων. Είναι το πλέον απάνθρωπο μόρφωμα της ιστορίας».

Αυτή η τοποθέτηση ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα προκαλώντας την αντίδραση της υπεράσπισης αλλά του συνηγόρου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια ο οποίος είπε πως «δεν μπορούν να μιλούν για εγκληματική οργάνωση, οι κατηγορούμενοι φέρονται ως κατηγορούμενοι».

Η συνήγορος αναφερόμενη στη δολοφονία Φύσσα είπε «η ανθρωποκτονία και η λύσσα του μαχαιριού που γύριζε στην πληγή», τότε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα ξέσπασε από το ακροατήριο φωνάζοντας: «καθίκι» προς τον Γιώργο Ρουπακιά.

«Παίρνουν ζωές για αυτό φοβήθηκαν. Έχετε όλα τα δικονομικά στοιχεία για να συμβάλλεται ώστε να πέσει άπλετο φως σε όλα τα σημεία της δίκης. Το αποτελέσματα αυτής της δίκης θα τα παραδώσουμε στα παιδιά μας», συνέχισε η συνήγορος για να ακούσει τους γονείς του Παύλου Φύσσα να της φωνάζουν «Μπράβο κοπέλα μου» και τη μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού να βγαίνει με δάκρυα στα μάτια από τη δικαστική αίθουσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Εντοπίστηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση, που διέπραξε 4 ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα – Μια σύλληψη

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Συνεχίζουν την αποχή τους οι δικηγόροι έως 22 Φεβρουαρίου

Δικηγόροι: Συνεχίζουν την αποχή μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr