ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζει μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον των Χούτι
Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπόθεση αρπαγής 22χρονου Πακιστανού, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Καλλιθέα, εξιχνιάστηκε από την αστυνομία.
Δράστες είναι πέντε αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί, ηλικίας 18 και 24 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι υπόλοιποι.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, της εκβίασης και της απειλής.
Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ένας εκ των δραστών που αναζητείται, οδήγησε τον 22χρονο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, στο οποίο βρίσκονταν και οι υπόλοιποι και τον εξανάγκασε να του παραδώσει χρηματικό ποσό, προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο.
Την επόμενη μέρα και έπειτα από την καταβολή μέρους των χρημάτων, οι δράστες τον απελευθέρωσαν με την προϋπόθεση παράδοσης και του υπολειπόμενου ποσού, σε προσυμφωνημένο ραντεβού, στο οποίο, όμως, δεν εμφανίστηκαν.
Οπως προέκυψε από την έρευνα, ο ένας από τους δράστες είχε δανείσει στο παρελθόν, με τη διαμεσολάβηση του 22χρονου, χρηματικό ποσό σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο ουδέποτε έλαβε πίσω. Για τον λόγο αυτό προχώρησε στην απαγωγή και εκβίαση του νεαρού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.























































