Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζήταγαν 2.000 ευρώ από τους λαθρομετανάστες για να βγουν από την Ελλάδα

Ζήταγαν 2.000 ευρώ από τους λαθρομετανάστες για να βγουν από την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες,

Ένας Ιρακινός μαζί με έναν Ιρανό ζητούσαν 2.000 ευρώ από τους λαθρομετανάστες προκειμένου να τους βοηθήσουν να φύγουν προς την Ευρώπη.

Σύμφωνα με το PatrasTimes αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου ενήργησαν έλεγχο σε σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο (τύπου κλούβα), που οδηγούσε 31χρονος Ιρακινός και επέβαιναν είκοσι τέσσερις ακόμα αλλοδαποί μετανάστες (είκοσι δύο Σύριοι και δύο Παλαιστίνιοι), ηλικίας από 18 έως 42 ετών, οι οποίοι είχαν μεταφερθεί από περιοχή της Αθήνας.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου προέκυψε ότι, ο 31χρονος Ιρακινός, είναι μέλος κυκλώματος, που προωθεί λαθρομετανάστες, μέσω των οδικών αξόνων της Χώρας μας, προς τα Βαλκάνια και τις Χώρες της βόρειας Ευρώπης και τον συνέλαβαν.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 31χρονο διακινητή βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 237,30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ως μέσο επικοινωνίας για τη διακίνηση των μεταναστών.

Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι, για τη μεταφορά τους, ο κάθε μετανάστης, είχε καταβάλλει, προχθές στην Ομόνοια, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ σε Ιρανό συνεργό του συλληφθέντα, ο οποίος και αναζητείται.

Το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των αλλοδαπών κατασχέθηκε, ενώ όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί πριν τέσσερις μέρες από το Παλαιό Φάληρο.

Σημειώνετε ότι από τον έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών προέκυψε ότι, οι είκοσι τρεις κατείχαν υπηρεσιακά σημειώματα με προθεσμία οικειοθελούς αναχώρησης από την Χώρα μας, ενώ ένας 41χρονος Σύριος στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο 31χρονος διακινητής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η προβλήτα στη Γάζα μπορεί να γίνει ένα διεθνές προσφυγικό κουτί της Πανδώρας

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Ιωάννης Κεφαλογιάννης: «Ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο»

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Εξάρχεια: Ο ένας λήστευε γυναίκα κι ο άλλος προσπάθησε να τη βιάσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr