ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις διασυνδέσεις της 35χρονης «βιτριολίστριας της Καλλιθέας» μέσω διαδικτύου, επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να βρουν αν υπήρχαν συνεργοί.
Σύμφωνα με το Mega, η κατηγορούμενη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα είχε διασυνδέσεις με τέσσερα πρόσωπα -κλειδιά (μία γυναίκα και τρεις άντρες) μέσω Ίντερνετ από τον Πειραιά και το Κορωπί.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τέσσερα άτομα και πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια τους, ενώ εστιάζουν την προσοχή τους σε κινητά και υπολογιστές.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει σαφές στοιχείο που να αποδεικνύει αν βοήθησαν την 35χρονη στην επίθεση ή όχι.
Μετά τα Χριστούγεννα, όμως αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση.























































