ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Δημήτρης Λιγνάδης, Κακοποίηση Ανηλίκου, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Ασφάλεια κατέθεσε ο άνδρας που υπέβαλε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας την τρίτη μήνυση εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής, που ήταν ενήλικας όταν συνέβη το 2018 το περιστατικό που καταγγέλλει και ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε στη μήνυσή του.
Φέρεται επίσης να είπε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του είχε δείξει στον υπολογιστή του υλικό με ανήλικα, μαρτυρία που δεν αποκλείεται να καταστήσει τον ήδη προφυλακισμένο για δύο βιασμούς ηθοποιό και ελεγχόμενο για πορνογραφία ανηλίκων.
Ο δικηγόρος, Γιάννης Βλάχος, ζήτησε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση την άρση του απόρρητου των επικοινωνιών του Δ. Λιγνάδη ούτως ώστε να ελεγχθεί και το Facebook για ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων ή ηλεκτρονική αλληλογραφία του.






















































