ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Δημήτρης Λιγνάδης, Κακοποίηση Ανηλίκου, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Ασφάλεια κατέθεσε ο άνδρας που υπέβαλε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας την τρίτη μήνυση εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής, που ήταν ενήλικας όταν συνέβη το 2018 το περιστατικό που καταγγέλλει και ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε στη μήνυσή του.
Φέρεται επίσης να είπε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του είχε δείξει στον υπολογιστή του υλικό με ανήλικα, μαρτυρία που δεν αποκλείεται να καταστήσει τον ήδη προφυλακισμένο για δύο βιασμούς ηθοποιό και ελεγχόμενο για πορνογραφία ανηλίκων.
Ο δικηγόρος, Γιάννης Βλάχος, ζήτησε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση την άρση του απόρρητου των επικοινωνιών του Δ. Λιγνάδη ούτως ώστε να ελεγχθεί και το Facebook για ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων ή ηλεκτρονική αλληλογραφία του.























































