Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη φυλακή ο πατέρας που βίαζε την κόρη του από τα 12 της χρόνια

Στη φυλακή ο πατέρας που βίαζε την κόρη του από τα 12 της χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ομόφωνα ένοχος κατά το κατηγορητήριο κρίθηκε και σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας ο 59χρονος σήμερα από την Ευρυτανία, που βίαζε για χρόνια την ανήλικη και με νοητική υστέρηση κόρη του από την ηλικία των 12 ετών.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Ο 59χρονος κατηγορούνταν για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνηση ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Ο «πατέρας» φέρεται να υποχρέωνε το ανήλικο κορίτσι να παρακολουθεί μαζί του ερωτικές ταινίες και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Η 22χρονη σήμερα που παραβρέθηκε στο δικαστήριο, μαζί με τους συνοδούς του Κέντρου στη Λαμία όπου φιλοξενείται, συγκλόνισε με τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις που δέχθηκε.

«Δε θέλω να θυμάμαι, ντρέπομαι να πω, αν θυμηθώ ο μπαμπάς μου θα μείνει στη φυλακή», είπε, προσθέτοντας με την αθωότητά της, ότι «είμαι 22 ετών, τον Ιούνιο είχα τα γενέθλια μου. Είμαι έξυπνη, είμαι χαμογελαστή».

Στις φράσεις αυτές στάθηκε και η Εισαγγελέας της έδρας Ολυμπία Παπακώστα – Γάκη, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα κορίτσι, που επικοινωνεί άριστα με το περιβάλλον και από όσα είπε, είναι βέβαιη, ότι συντελέστηκαν οι κακουργηματικές πράξεις.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αρνήθηκε κάθε κατηγορία, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «δεν ακούμπησα ποτέ το παιδί» και ότι «το παιδί δεν έχει πειραχτεί από μένα».

Οι απαντήσεις του ωστόσο δεν έπεισαν, ούτε ως προς το σκέλος, για το πως βρέθηκαν οι ερωτικές ταινίες στο σπίτι του.

Υποστήριξε δε, ότι είναι θύμα μιας σκευωρίας, που έστησε ο κουνιάδος του μαζί με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς.

Στο πλευρό του βρέθηκαν τα αδέλφια του, που υποστήριξαν την θεωρία της σκευωρίας από τον αδελφό της μητέρας της μικρής, ο οποίος όπως υποστήριξαν, έχει βάλει στο μάτι την περιουσία.

Ο κουνιάδος του 59χρονου ωστόσο κατέθεσε, ότι μεγάλο μέρος της περιουσίας που άνηκε στην αδελφή του, πουλήθηκε από τον κατηγορούμενο και έμεινε μόνο ένα σπίτι σε περιοχή της Βοιωτίας, όπου διέμεναν πριν μετακομίσουν στην Ευρυτανία.

Ο ίδιος τότε είχε ζητήσει από την Εισαγγελία στη Θήβα να ελέγξει την κατάσταση, στην οποία ζούσε η ανιψιά του και δεν γνώριζε κάτι, σχετικά με τα όσα ανατριχιαστικά είδαν αργότερα το φως της δημοσιότητας.

Με την ποινή κάθειρξης που του επιβλήθηκε, ο 59χρονος θα περάσει σχεδόν 5 χρόνια στη φυλακή εκτίωντας τα 3/5 της ποινής του, υπολογίζοντας και τα όσα έχει εκτίσει μέχρι σήμερα από το Φεβρουάριο του 2020.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Αντίστροφή μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot που μοιράζει 86 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ έως τις 19:00

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr