Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου – Στα χέρια των εισαγγελέων οι φάκελοι της Ίριδας και της Μαλένας

Ρούλα Πισπιρίγκου – Στα χέρια των εισαγγελέων οι φάκελοι της Ίριδας και της Μαλένας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα χέρια των εισαγγελέων της Αθήνας διαβιβάζονται οι φάκελοι για τους θανάτους της μόλις 6 μηνών Ίριδας, τον Μάρτιο του 2021, αλλά και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, ζητεί έρευνα να ολοκληρωθεί τάχιστα προκειμένου να χυθεί άπλετο φως και στις δύο αυτές υποθέσεις οι οποίες είχαν τεθεί στο αρχείο.

Έτσι, με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, θα μπουν στο «μικροσκόπιο» οι ακριβείς συνθήκες που έφυγαν από τη ζωή τόσο η Μαλένα, όσο και η Ίριδα, μέσα σε διάστημα 20 μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στο θάνατο της Ίριδας αίσθηση έχει προκαλέσει το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, και συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως (τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)» αλλά και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά τον θάνατό του.

Όσον αφορά το θάνατο της Μαλένας, προβληματισμό έχουν προκαλέσει, οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαρώνει η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Σύζυγοι και σύντροφοι παίζουν ξύλο

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι για να σωθεί από τον σύντροφό της

Νίκος Δένδιας: Στόχος είναι η ισχυρότερη πολεμική αεροπορία στην περιοχή, σύγχρονος στόλος και ελληνική πολεμική βιομηχανία

Νίκος Δένδιας: «Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει γρήγορα και δεν αλλάζει για το καλύτερο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr