Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου – Ειρωνική δήλωση της αδελφής της: «Περιμένω τη σύλληψή μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου – Ειρωνική δήλωση της αδελφής της: «Περιμένω τη σύλληψή μου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατηγορηματικά αρνείται η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια «φημολογία» για το πόρισμα των ιατροδικαστών που μιλά για «ασφυκτικό θάνατο», η Δήμητρα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τη μητέρα της και σε ερώτηση του ΑΝΤ1 πώς περνάει αυτές τις ώρες λέει «περιμένω τη σύλληψή μου».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απάντησή της ήταν «χιουμοριστική».

Υπενθυμίζεται ότι η αδερφή της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που φαίνεται να βρήκε νεκρή την έξι μηνών Ίριδα μέσα στην κούνια της, ενώ δηλώνει βέβαιη για την αθωότητα της μητέρας των τριών παιδιών -η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το πρωί της Δευτέρας, ήρθε στο «φως» ακόμη μία καταγγελία που αφορά στην υπόθεση και συγκεκριμένα στη Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι γειτόνισσα της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, υποστήριξε -μιλώντας στον ΑΝΤ1- πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει καταδικαστεί για σεξουαλική παρενόχληση άλλης γυναίκας και είναι έξω με τριετή αναστολή.

«Η αδερφή της, από όσο μάθαμε, έχει κάποιον φάκελο στην Ασφάλεια, ο οποίος λέει ότι έχει τρία χρόνια με αναστολή έξω και είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο Facebook, σαν άνδρας και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Απ’ όσο ξέρω έγινε κάποιο δικαστήριο και έχει λέει με τρία χρόνια αναστολή έξω» υποστήριξε συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα.

Από πλευράς της η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο ίδιο μέσο, αρχικά είπε πως «ειλικρινά γελάω από την ώρα που το ακούω.

»Επειδή το είχα διαβάσει πάλι κάπου αυτό είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου, βρήκαμε το ποινικό μου μητρώο, σας το έχω προωθήσει κιόλας. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαρώνει η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Σύζυγοι και σύντροφοι παίζουν ξύλο

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι για να σωθεί από τον σύντροφό της

Νίκος Δένδιας: Στόχος είναι η ισχυρότερη πολεμική αεροπορία στην περιοχή, σύγχρονος στόλος και ελληνική πολεμική βιομηχανία

Νίκος Δένδιας: «Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει γρήγορα και δεν αλλάζει για το καλύτερο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr