Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα χορηγήθηκε στο Ωνάσειο – Διαψεύδει το νοσοκομείο

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα χορηγήθηκε στο Ωνάσειο – Διαψεύδει το νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μια δήλωση-βόμβα προέβη ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, λέγοντας πως η κεταμίνη που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, χορηγήθηκε στο Ωνάσειο νοσοκομείο, ενώ όπως υποστήριξε, υπάρχει καταχωρημένο αρχείο που επιβεβαιώνει το γεγονός.

Σε όλα τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε όπως αποκάλυψε ο κ. Παπαδόπουλος, υπήρξε και μια συνομιλία με νοσηλεύτρια που δούλευε στο Ωνάσειο την εποχή που νοσηλευόταν και η Τζωρτζίνα.

Ως νοσηλεύτρια ήταν υπεύθυνη για την φροντίδα της Τζωρτζίνας και όπως αναφέρει ήταν ένα παιδί που βρισκόταν σε μόνιμη κατάσταση επιληψίας ενώ αποκάλυψε ότι είχε χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνη για την νοσηλεία της, γεγονός που όπως υποστηρίζει ο συνήγορος της κατηγορουμένης, θέτει ερωτηματικά και σε αμφιβολία την εξέταση που πρόκειται να γίνει.

Μάλιστα όπως είπε το γεγονός οτι καταχωρήθηκε η κεταμίνη είναι καταγεγραμμένο στο Ωνάσειο κατά της διάρκεια της νοσηλείας της εκεί.

Ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι θα κληθεί και θα καταθέσει και η ίδια στο ανακριτή για να επαναλάβει όλα όσα αποκάλυψε στον ίδιο.

Σημειώνεται ότι το ίδιο είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Υπάρχει μία μαρτυρία της νοσηλεύτριας που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα που μου ανέφερε ότι τα επεισόδια που έκανε τα έκανε και άλλες φορές χωρίς να είναι μπροστά η μητέρα και ο πατέρας.

»Μου είπε ότι έκανε άλλα δύο τέτοια επεισόδια στο Ωνάσειο και πως ήταν σίγουρη ότι φεύγοντας από το Ωνάσειο ότι το παιδί θα καταλήξει.

»Μου είπε ότι αν κληθεί θα καταθέσει», ανέφερε.

Το Ωνάσειο διαψεύδει τον δικηγόρο της Πισπιρίγκου – «Δεν χορηγήθηκε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα»

Άμεση ήταν η απάντηση του Ωνασείου στους ισχυρισμούς του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλου, ότι η κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα χορηγήθηκε κατά τη νοσηλεία της εκεί, τον Απρίλιο του 2021.

Στην ανακοίνωσή του το Ωνάσειο αναφέρει, αφενός μεν ότι η κεταμίνη, εφόσον είχε χορηγηθεί στο κορίτσι από το νοσοκομείο, δεν θα μπορούσε να ανιχνευθεί στο αίμα του, εφτά μήνες αργότερα, όταν και η μικρή κατέληξε, αφετέρου, ότι, στον φάκελο της Τζωρτζίνας δεν αναφέρεται πουθενά ότι της έχει χορηγηθεί κεταμίνη.

Η ανακοίνωση του Ωνασείου

Σε συνέχεια δηλώσεων για χορήγηση κεταμίνης στην Γεωργία Δασκαλάκη, ενημερώνουμε ότι η κεταμίνη είναι αναισθητικό φάρμακο, το οποίο χορηγείται σε παιδιατρικούς ασθενείς σε χαμηλές δόσεις.

Ο χρόνος ημίσειας ζωής του φαρμάκου στα παιδιά είναι 1-2 ώρες και πρακτικά δεν ανιχνεύεται στο αίμα μετά από μερικές ώρες.

Η νοσηλεία της Γεωργίας Δασκαλάκη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο έλαβε χώρα επτά (7) μήνες πριν η ασθενής καταλήξει.

Στον ιατρικό της φάκελο, δεν αναφέρεται χορήγηση κεταμίνης.

Ενημερώνουμε ότι ο ιατρικός της φάκελος παραλήφθηκε από τις αρμόδιες Αρχές στις 2 Μαρτίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Ενδοοικογενειακή Βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά με νυν και πρώην

Απτόητη η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά

Σαρώνει η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Σύζυγοι και σύντροφοι παίζουν ξύλο

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr