Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: Γιατί οι ιατροδικαστές ζητούν εκταφή της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Γιατί οι ιατροδικαστές ζητούν εκταφή της Τζωρτζίνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ώρα που τα στοιχεία για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας προκαλούν σοκ φαίνεται πως έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με στόχο να λυθεί πλήρως το μυστήριο γύρω από τα αίτια.

Μπορεί τα στοιχεία να είναι συντριπτικά κατά της μητέρας της 9χρονης Τζωρτζίνας σχετικά με την χορήγηση κεταμίνης , ωστόσο φαίνεται πως οι ιατροδικαστές υποπτεύονται ότι μπορεί να χορηγούνταν και άλλες ουσίες στο μικρό κορίτσι.

Για τον λόγο αυτό, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA Βασίλης Λαμπρόπουλος, ιατροδικαστές ζητούν εκταφή της Τζωρτζίνας καθώς με βάση τα νέα δεδομένα, έχει καθυστερήσει η λήψη τριχών, ώστε να διαπιστωθεί ποιες φαρμακευτικές ουσίες, πιθανόν δηλητηριώδεις, τις έχουν χορηγηθεί.

Έλλειψη οξυγόνου

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στις καταθέσεις τους που θα δώσουν οι γιατροί από την Παιδιατρική κλινική του Ρίου τις επόμενες ημέρες, θα αναφερθούν στα επεισόδια της 9χρονης Τζωρτζίνας με τους σπασμούς, στα οποία είχαν αναφερθεί και προ του θανάτου του παιδιού, και θα δηλώσουν πως οφείλονται σε έλλειψη οξυγόνου.

Σημειώνεται πως από τις καταθέσεις από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο καταγράφεται ότι η Τζωρτζίνα εμφάνιζε και άλλα περίεργα συμπτώματα που πιθανότατα να οφείλονται στην μακρόχρονη χορήγηση κάποιας τοξικής ουσίας.

Εν τω μεταξύ, πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να υποφέρει» φέρεται να έχουν στα χέρια τους οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσουν 40 γιατροί αναφορικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, λίγο πριν καταλήξει.

Ανάμεσα στους γιατρούς που θα καταθέσουν υπάρχουν μαρτυρίες που μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία της Ρούλας Πισπιρίγκου, περίεργες κινήσεις και λεγόμενα πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτήν μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται.

Επίσης οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου, αναμένεται να αναφερθούν και σε εννέα ύποπτα επεισόδια που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μάλιστα, πέντε από αυτά έχουν βιντεοσκοπηθεί.

«Τα έχω δει» είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε ότι: «σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα».

Ο κ. Λαμπρόπουλος επεσήμανε ακόμη ότι ανάμεσα στις καταθέσεις, θα είναι και αυτή μιας νοσοκόμας η οποία θα αναφέρει την ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ: Έξαρση κρουσμάτων μηνιγγίτιδας στην Πάτρα

Αυτός είναι ο 43χρονος που παρενόχλησε 13χρονη στον Πειραιά

Συνελήφθη στον Πειραιά 43χρονος από την Πάτρα που ήθελε να ασελγήσει σε 13χρονη

Ιατροδικαστής Γαλεντέρης για δίκη Πισπιρίγκου: «Αδιάσειστο στοιχείο η κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την ενοχή της προτείνει η εισαγγελέας – Το χέρι της έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr