ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ίλιον: Και τέσσερα κορίτσια εμπλέκονται στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Ίλιον: Και τέσσερα κορίτσια εμπλέκονται στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμη έξι άτομα φαίνεται πώς εμπλέκονται στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον, με τις Αρχές να αναμένεται να προχωρήσουν στην έκδοση των σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, που αφορούν τέσσερα κορίτσια και δύο αγόρια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο.

Ο δεύτερος δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει από τη χώρα.

Πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με το παιδί που κατήγγειλε το βιασμό του, ήταν όμως στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο.

Ο καταγγέλλων φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν ο συγκεκριμένος έφηβος που είχε την ιδέα για όσα επακολούθησαν.

Τον υπέδειξε επίσης ως το άτομο που έστειλε τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων τους σε κινητά άλλων μαθητών.

Αναφορικά με τα κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο προφυλακίστηκαν τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους, ενώ άλλοι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Η αλληλεγγύη έγινε πράξη από το Allwyn Care στον Πειραιά

Πειραιάς: Για μια θέση παρκαρίσματος, 77χρονος κραδαίνοντας τρίαινα επιτέθηκε σε 44χρονο και 38χρονο

Ασπρόπυργος: Ρομά επιτέθηκαν σε πυροσβέστες για να τους κλέψουν το πυροσβεστικό όχημα

Με μια στάση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των οστών – 16 Ιουνίου συμμετέχουμε όλοι στην εθελοντική δράση «Allwyn Care Life Savers»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr