ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Παιδοκτόνος,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναβλήθηκε χθες η υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, με κατηγορούμενη μητέρα βρέφους, το οποίο πέθανε κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, πριν από επτά χρόνια.
Σύμφωνα με το pelop.gr, το προσεχές διάστημα αναμένεται να προσδιορισθεί η δίκη που αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, με κατηγορούμενη μητέρα βρέφους, το οποίο πέθανε κάτω από διερευνητέες συνθήκες, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, πριν από 7 χρόνια.
Το χαρακτηριστικό είναι ότι, ως αιτία θανάτου ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Γκότσης αναφέρει «πνευμονίτιδα, συνέπεια εισροφήσεως γαστρικού περιεχομένου» και από την πλευρά του δεν ήταν αντικειμενικά δυνατό να προσδιορισθεί το γαστρικό περιεχόμενο.
Ωστόσο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα έδωσε αλκοόλ (πιθανώς… βότκα) στο μωρό, κάτι βέβαια που απομένει ν’ αποδειχθεί.























































