ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αστυνομική Βία, Θεσσαλία, Λαθρομετανάστες, Λάρισα, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συρία,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος αφέθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας ο 45χρονος αστυνομικός, ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 20χρονο Σύρο, μετά από καταδίωξη έξω από τη Λάρισα.
O εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και η υπόθεση βρίσκεται σε έρευνα, ενώ ο ίδιος ο αστυνομικός μέσω του δικηγόρου του δηλώνει συντετριμμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να είπε στους συναδέλφους του ότι στην προσπάθειά του να καταδιώξει τον 20χρονο, σκόνταψε σε σίτες που υπήρχαν στο σημείο και έτσι η σφαίρα από το όπλο χτύπησε το θύμα.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος του ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος και έκανε λόγο για μια «άσχημη στιγμή» και ένα απρόβλεπτο περιστατικό.






















































