ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βγήκε από το νοσοκομείο η αστυνομικός που την έδειρε ο ταβερνιάρης σύζυγός της

Βγήκε από το νοσοκομείο η αστυνομικός που την έδειρε ο ταβερνιάρης σύζυγός της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έπειτα από οκτώ ημέρες νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου εισήχθη με βαριά τραύματα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της, η 43χρονη Λαρισαία αστυνομικός έλαβε εξιτήριο το πρωί της Παρασκευής (11/8).

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο άνδρας προφυλακίστηκε, ενώ η ίδια νοσηλευόταν με τραύματα σε κοιλιακή χώρα και κεφάλι.

Μάλιστα της είχε τοποθετηθεί μετά από επέμβαση και ειδικό σωληνάκι στα νεφρά.

Ταυτόχρονα τύγχανε και ψυχολογικής υποστήριξης τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της μετά το άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που συγκλόνισε τόσο την τοπική κοινωνία, όσο και ολόκληρη την χώρα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η υγεία της αστυνομικού βελτιώθηκε και δε χρειάστηκε να κάνει δεύτερη αξονική, καθώς υπήρχε η πιθανότητα να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για περαιτέρω εξέταση από τους νευροχειρουργούς του ΠΓΝΛ.

Τελικά απέφυγε τα χειρότερα και από την Παρασκευή το πρωί επέστρεψε στο σπίτι της και στην θαλπωρή των οικείων της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τέμπη: Στο Ειδικό Δικαστήριο Τριαντόπουλος, Αγοραστός και τρεις ακόμη για το μπάζωμα

Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 4 περιοχές του δήμου Ελασσόνας λόγω ύπαρξης ουρανίου στο νερό

Νίκαια: Τέλος η ομηρία με 44χρονη γυναίκα – Η ΕΚΑΜ συνέλαβε τον άνδρα που την κρατούσε

Νίκαια: Άνδρας κρατάει όμηρο τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι του και δηλώνει οπλισμένος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr