Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάρισα: 46χρονη και 57χρονος εραστές άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό του κερατά συζύγου

Λάρισα: 46χρονη και 57χρονος εραστές άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό του κερατά συζύγου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απιστία, Θεσσαλία, Λάρισα,

Ένοχο κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Λάρισας ένα ζευγάρι εραστών το οποίο «στράγγιξε» τον τραπεζικό λογαριασμό του κτηνοτρόφου – απατημένου συζύγου.

Το δικαστήριο όπως και πρωτόδικα δεν τους αναγνώρισε ελαφρυντικά και επέβαλε φυλάκισης 2 ετών και 5 μηνών (με τριετή αναστολή) στη 46χρονη και στον 57χρονο εραστή της, που πλέον ζουν μαζί.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Ελευθερία» το Δικαστήριο δεν υιοθέτησε τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων στις απολογίες τους ότι δεν έκλεψαν τα χρήματα του 58χρονου απατημένου συζύγου από τον κοινό λογαριασμού του άλλοτε ζευγαριού, αλλά πως ήταν χρήματα που ανήκαν και στη 46χρονη και πως ο εραστής της, της είχε δανείσει χρήματα και αυτή του τα επέστρεφε.

Οι δύο εραστές αρνήθηκαν τις κατηγορίες κάνοντας λόγο περί δανείων, αλλά το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας, αργά χθες το μεσημέρι, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση περί ενοχής, τους έκρινε ένοχους για υπεξαίρεση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση από εντολοδόχο, για συνέργεια υπεξαίρεση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, όπως και για ηθική αυτουργία σε υπεξαίρεση.

Η παράνομη σχέση στοίχισε στον απατημένο σύζυγο πάνω από 75.000 ευρώ

Η υπεράσπιση του απατημένου συζύγου –σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερία»– έχει υπολογίσει ότι η παράνομη σχέση, στοίχισε στον κτηνοτρόφο περισσότερες από 75.000 ευρώ για το διάστημα από το τέλος του 2016 έως και τον Ιούνιο του 2019, σύμφωνα με την περίοδο που αφορά στο κατηγορητήριο.

Περίοδο κατά την οποία ο 58χρονος κτηνοτρόφος, έχοντας εμπιστοσύνη στη σύζυγό του, της εμπιστεύθηκε τη διαχείριση του κοινού, οικογενειακού τραπεζικού λογαριασμού όπου συγκεντρώνονταν τα έσοδα από τη μονάδα, δίνοντάς της εντολές να εξοφλεί λογαριασμούς κλπ, καθώς ως σκληρά εργαζόμενος ο ίδιος, δεν είχε τον χρόνο για αυτοπρόσωπες συναλλαγές με τράπεζες κλπ.

Οι πράξεις της 46χρονης με τον 57χρονο εραστή της αποκαλύφθηκαν όταν ο 58χρονος απατημένος σύζυγος ενημερώθηκε από υπάλληλο του ΕΦΚΑ ότι δεν έχουν καταβληθεί οι οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές.

Για τις οποίες, τον διαβεβαίωνε η σύζυγός του ότι πλήρωνε κανονικά, χωρίς ο ίδιος λόγω της εμπιστοσύνης που της είχε, να ελέγχει το τραπεζικό βιβλιάριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η σύζυγος από τον τραπεζικό λογαριασμό του απατημένου φέρεται να μετέφερε τμηματικά 9.500 ευρώ προς τον εραστή της και άλλες 14.000 ευρώ σε δύο συγγενικά πρόσωπα του εραστή της.

Πλήρωσε 2.000 ευρώ για το κινητό τηλέφωνο του εραστή, έχοντας η σύζυγος εντάξει τον λογαριασμό του, στο… οικογενειακό πρόγραμμα.

Ζήτησε δε να αλλάξει συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ύψους 73.000 ευρώ σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να είναι η ίδια δικαιούχος, εξέλιξη που αποφεύχθηκε τελικά όταν ο ασφαλιστής, διαπιστώνοντας ότι δεν συμπίπτουν οι υπογραφές επικοινώνησε με τον απατημένο σύζυγο και τον ρώτησε για ποιο λόγο θέλει να αλλάξει το ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Η σύζυγος είχε εκδώσει και δεύτερη τραπεζική κάρτα με την οποία ο εραστής σε διάφορες περιοχές της χώρας και του εξωτερικού, προχώρησε σε τουλάχιστον 150 συναλλαγές (βενζίνες, εστιατόρια κλπ), χρεώνοντας συνολικά το ποσό των 29.168,64 ευρώ.

Με τα χρήματα δηλαδή του απατημένου, ο εραστής προσέφερε και δώρα στην ερωμένη του, μεταξύ των οποίων και ένα κόσμημα αξίας 250 ευρώ.

Πλήρωσε 10.000 ευρώ για την αγορά δεύτερου ΙΧ εν αγνοία του συζύγου, που πλαστογράφησε την υπογραφή του ως εγγυητή, με τραπεζικό δάνειο ύψους 13.500 ευρώ.

Αγορά ΙΧ που αποκαλύφθηκε επίσης τυχαία όταν στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού, ο απατημένος σύζυγος βρήκε ένα φάκελο με ενημέρωση της δανείστριας τράπεζας για το υπόλοιπο του δανείου, που έλαβε κρυφά η σύζυγός του.

Ο απατημένος σύζυγος υπέστη σοκ όταν στις 26 Ιουνίου 2019 επιστρέφοντας στο σπίτι από την κτηνοτροφική μονάδα συνειδητοποίησε ότι η σύζυγος μετακόμισε παίρνοντας μαζί της όλη την οικοσκευή, ενώ εκταμίευσε το σύνολο των χρημάτων από την τράπεζα, παίρνοντας 10.500 ευρώ, αφήνοντας στον λογαριασμό μόνο ένα ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καταγγελία κτηνοτρόφων: Γέμισε η ελληνική αγορά με ρουμάνικα αρνιά ενόψει Πάσχα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Λάρισα: Ένοχος 37χρονος καταστηματάρχης για την απόπειρα βιασμού υπαλλήλου

Αργιθέα: Λύθηκε το μυστήριο του ακέφαλου πτώματος ηλικιωμένης – Την αποκεφάλισε άγριο ζώο

Ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην Αργιθέα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr