ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια ενός 37χρονου στο Αιτωλικό το απόγευμα της Κυριακής (26/11) περιέγραψε στους αστυνομικούς μία 21χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη απευθύνθηκε τη Δευτέρα στις Αρχές και κατήγγειλε τον 37χρονο για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.
Όπως περιέγραψε συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή όταν, κατόπιν συνεννόησης στο Instagram, συμφώνησε να συναντήσει τον 37χρονο δίπλα στο Γυμνάσιο Κατοχής.
Εκεί ο άνδρας, με το πρόσχημα ότι θα πάνε βόλτα σε κοντινό μέρος, την οδήγησε στο σπίτι του στην Κατοχή, όπου με την απειλή βίας την παρακράτησε εκεί χωρίς τη θέλησή της και στη συνέχεια την βίασε.
Τελικά, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής, ο 37χρονος την ελευθέρωσε και η κοπέλα γύρισε στο σπίτι της.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.























































