Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αιτωλικό: 21χρονη γνώρισε 37χρονο στο Instagram και τον κατηγορεί ότι τη βίασε

Αιτωλικό: 21χρονη γνώρισε 37χρονο στο Instagram και τον κατηγορεί ότι τη βίασε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια ενός 37χρονου στο Αιτωλικό το απόγευμα της Κυριακής (26/11) περιέγραψε στους αστυνομικούς μία 21χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη απευθύνθηκε τη Δευτέρα στις Αρχές και κατήγγειλε τον 37χρονο για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Όπως περιέγραψε συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή όταν, κατόπιν συνεννόησης στο Instagram, συμφώνησε να συναντήσει τον 37χρονο δίπλα στο Γυμνάσιο Κατοχής.

Εκεί ο άνδρας, με το πρόσχημα ότι θα πάνε βόλτα σε κοντινό μέρος, την οδήγησε στο σπίτι του στην Κατοχή, όπου με την απειλή βίας την παρακράτησε εκεί χωρίς τη θέλησή της και στη συνέχεια την βίασε.

Τελικά, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής, ο 37χρονος την ελευθέρωσε και η κοπέλα γύρισε στο σπίτι της.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρία Πολύζου: Ο πατέρας μου με κακοποίησε σεξουαλικά στα 11 – Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας (βίντεο)

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Ρόδος: Στη φυλακή 55χρονος για τον βιασμό της κόρης του με την οποία απέκτησε και παιδί

Κινητοποιήσεις αγροτών: Κλειστή η Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια – Τραυματισμοί και συλλήψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr