Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα Πατήσια εγκαταστάθηκε η Βικτόρια Χίσλοπ

Στα Πατήσια εγκαταστάθηκε η Βικτόρια Χίσλοπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βικτόρια Χίσλοπ,

Για την ομορφιά της δικής της Αθήνας, που αγάπησε από την πρώτη φορά που την επισκέφτηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70, μίλησε η γνωστή συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, χτες βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο καφέ του Νομισματικού Μουσείου.

Η Βρετανίδα συγγραφέας, ευρύτερα γνωστή για το βιβλίο της “Το νησί”, που μόλις προχθές εγκαταστάθηκε στα Πατήσια, αναφέρθηκε ακόμη στα βιβλία της, αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια.

«Η Αθήνα είναι μια πόλη ζωντανή, γλυκιά, γεμάτη αρώματα και ανθρώπους, που έχουν επιθυμία για ζωή και εκτιμούν τη φιλία. Παντού υπάρχει κόσμος, παρέες, που για εσάς τους Έλληνες μπορεί να είναι φυσικό, αλλά για εμάς στο Λονδίνο είναι κάτι σπάνιο. Επίσης, μου αρέσει πολύ ότι στην Αθήνα χάνομαι μέσα σε πέντε λεπτά. Όταν χάνεσαι πάντα ανακαλύπτεις πράγματα κι αυτό είναι πολύ όμορφο», ξεκίνησε την «αφήγησή» της η Βρετανίδα συγγραφέας, γνωστή στο ευρύ κοινό από «Το Νησί».

«Καλώς όρισες στην πατρίδα σου», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Βατόπουλος,συνδιοργανωτής της συνάντησης μαζί με την ομάδα του «Κάθε Σάββατο στην Αθήνα».

Η συζήτηση εκτυλίχθηκε και στις δύο γλώσσες, καθώς η συγγραφέας μαθαίνει ελληνικά με πολύ καλά αποτελέσματα, όπως αποδείχτηκε στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση.

Πρόσφατα η σύνδεσή της με την Αθήνα έγινε ακόμα πιο στενή, καθώς μόλις προχτές εγκαταστάθηκε στο διαμέρισμα που νοίκιασε στην πλατεία Καλλιγά στα Πατήσια.

Το νέο της βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει σύντομα στα αγγλικά, αναφέρεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην «πόλη φάντασμα» της Αμμοχώστου.

Οι ήρωές της είναι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, με θεματολογία που φέρνει πιο κοντά στο ευρύ κοινό το ζήτημα της Κύπρου και στην επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δένδιας και Χίσλοπ στο Λονδίνο στην εκδήλωση της ελληνικής πρεσβείας για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η Βικτόρια Χίσλοπ ορκίστηκε Ελληνίδα πολίτης σε ειδική τελετή στο Υπ. Εσωτερικών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr