ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς θα υπολογιστεί το 2016 ο ΕΝΦΙΑ

Πώς θα υπολογιστεί το 2016 ο ΕΝΦΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακίνητα, Αντικειμενικές Αξίες, ΕΝΦΙΑ,

Στα τέλη Φεβρουαρίου τελείωσε και η τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ και παρά τις δεσμεύσεις φαίνεται πως ο αυτός ο φόρος ήρθε για να μείνει για πάντα.

Έτσι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επεξεργάζεται σενάρια για τον υπολογισμό του νέου ΕΝΦΙΑ για το 2016, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt θα υπολογιστεί με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ισχύουν σήμερα και όχι με βάση τις εμπορικές.

Και πάλι ο στόχος είναι να εισπραχθούν 3,1 δισ. ευρώ, από τα οποία τόσο η κυβέρνηση όσο και η τρόικα θεωρούν κατορθωτό να μπουν στα ταμεία τα 2,6 δισ. ευρώ.

Το σενάριο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση είναι να μεταφερθούν λίγο τα βάρη από τις ιδιοκτησίες με χαμηλότερες αντικειμενικές αξίες προς τις ιδιοκτησίες με μεγαλύτερες αντικειμενικές αξίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης – Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και ορθό λόγο

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων

Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο – Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr