ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tο θέμα των “κόκκινων” δανείων αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα από τις τράπεζες, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, από τη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία επίσκεψής του στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης.
Όπως είπε ο κ. Σάλλας , η στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί για την επίλυση του προβλήματος των κόκκινων δανείων πρέπει να είναι τέτοια ώστε, να μην ανακοπεί η πορεία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
«Εξετάζουμε μία -μία τις επιχειρήσεις για εξυγίανση και αναδιάρθρωση, με απόλυτη προτεραιότητα σε εκείνες που λειτουργούν, απασχολούν πολλούς εργαζόμενους και έχουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική δραστηριότητα» τόνισε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς.























































