ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκίνητο, ΕΝΦΙΑ,


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η νίκη της δημοκρατικής παράταξης και της ίδιας της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Έλληνες ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν φτάσει στο σημείο να ανταλλάσσουν τα σπίτια τους με αυτοκίνητα ή ταξί, καθώς δεν αντέχουν να συντηρούν την ακίνητη περιουσία τους.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των “Νέων”, το τελευταίο φοροχτύπημα του Σεπτέμβρη προκάλεσε νέο κύμα πωλήσεων, με ρεκόρ πωλητηρίων, της τάξης των 250.000-270.000.
Οι Έλληνες ιδιοκτήτες δεν αντέχουν πια να πληρώνουν φόρους για ξενοίκιαστα σπίτια ή γραφεία και τα πουλάνε όσο- όσο, με αποτέλεσμα η ελληνική αγορά ακινήτων να είναι αυτή τη στιγμή η 2η πιο υποτιμημένη, μετά από αυτή της Ιαπωνίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με “τα Νέα”, για τις τιμές σε 58 περιοχές της Ελλάδας, η πτώση κυμαίνεται κατά μέσο όρο 7-9% στην Αθήνα, 9-11% στη Θεσσαλονίκη, 6-10% στη Λάρισα και 11-12% στην Πάτρα.
Εκτός από αυτούς που πουλάνε, όμως, υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες που αγοράζουν σε τιμή ευκαιρίας. Προτιμούν κυρίως διαμερίσματα σε τιμές 60-70% χαμηλότερες σε σύγκριση με εκείνες πριν από την κρίση, μεταξύ 100.000 και 120.000 ευρώ, από την Κηφισιά μέχρι τη Βουλιαγμένη και από το Περιστέρι μέχρι τον Γέρακα.























































