Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιώτα Νέγκα και Θέμης Καραμουρατίδης αντάλλαξαν το “Καινούργιο Φιλί” τους

Γιώτα Νέγκα και Θέμης Καραμουρατίδης αντάλλαξαν το “Καινούργιο Φιλί” τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μία συναρπαστική βραδιά εγκαινίασαν η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης τη συνάντησή τους στη σκηνή, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου.

Σε ένα κατάμεστο Σταυρό του Νότου Plus, η Γιώτα και ο Θέμης αντάλλαξαν για πρώτη φορά με το κοινό το «Καινούριο Φιλί» τους, το νέο τους δίσκο που δίνει τον τίτλο και στις κοινές τους εμφανίσεις, αποδεικνύοντας πως μία υπέροχη φωνή και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες μπορούν, έχοντας ως βάση καινούριο υλικό, να στήσουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό.

Το «Καινούριο Φιλί» έγινε αποδεκτό με ενθουσιασμό από το κοινό, σαν τα τραγούδια του να υπήρχαν εκεί από πάντα κι ας παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, ενώ οι υπόλοιπες επιλογές του προγράμματος δεν άφησαν παραπονεμένο κανέναν από όσους αγαπούν το ελληνικό τραγούδι στην καλύτερη εκδοχή του.

Το παλιό και αγαπημένο εναρμονίστηκε ευφυώς με τα καινούριο, αφήνοντας στο τέλος της βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

O

Μαζί τους στην πρεμιέρα και οι στιχουργοί του δίσκου (Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Οδυσσέας Ιωάννου, Λήδα Ρουμάνη, Δημήτρης Χαλιώτης) αλλά και ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Μελίνα Ασλανίδου κ.α.

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα συναντιούνται κάθε Δευτέρα στο Σταυρό του Νότου Plus ενώ το album «Καινούριο Φιλί» κυκλοφορεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου από την Feelgood Records.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eurovision 2023: Εκτός τελικού η Ελλάδα – Προκρίθηκε η Κύπρος

Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών: «Δεν είμαστε χομπίστες, είμαστε εργαζόμενοι»

O Άντι Φλέτσερ των Depeche Mode πέθανε σε ηλικία 60 ετών

Δολοφονήθηκε 19χρονος ράπερ στη Σουηδία

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους του σάουντρακ «Έξαψη» (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr