Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Χριστίνα Σιδέρη
Οικονομολόγος

Ποντιακή Σαλάτα – Παραδοσιακή γεύση σκέτη πανδαισία

Ποντιακή Σαλάτα – Παραδοσιακή γεύση σκέτη πανδαισία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ποντιακή Σαλάτα για 4-5 άτομα

Υλικά

½ κιλό λάχανο λευκό ψιλοκομμένο

300 γ. λάχανο κόκκινο ψιλοκομμένο

3 καρότα τριμμένα

1 1/2 φλ. σέλινο ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο

1 κόκκινη πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη

120 ml λάδι

4 κ.σ. ξίδι από κόκκινο σταφύλι

αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα βάζο που κλείνει καλά, βάζουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το σκόρδο και τη καυτερή πιπεριά.

Κλείνουμε το καπάκι και χτυπάμε το περιεχόμενο για να ανακατεύτεί πολύ καλά.

Αφήνουμε για 2 ώρες.

Βάζουμε τα λάχανα σε σουρωτήρι και τα τρίβουμε με αλάτι για να μαραθούν.

Μεταφέρουμε σε σαλατιέρα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά.

Ανακατεύουμε πολύ καλά και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Επίθεση σε ρωσικό δεξαμενόπλοιο στα ανοικτά της Τουρκίας

Παναγία Σουμελά: Το τουρκικό κόμπλεξ της γιγάντιας τουρκικής σημαίας

Δεκαπενταύγουστο στην Ίμβρο ο Οικ. Πατριάρχης – Την επομένη είδε τον Καραμανλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr