Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τάρτα φούρνου με κεράσια

Τάρτα φούρνου με κεράσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζαχαροπλαστική, Κεράσια, Συνταγή, Τάρτα,

Είτε βρείτε φρέσκα, είτε πάρετε κατεψυγμένα κεράσια να ξέρετε ότι η τάρτα αυτή θα σας μείνει αξέχαστη!

Υλικά για 8 άτομα

210 γρ. γάλα
40 γρ. μαύρη ζάχαρη
20 γρ. κορν φλάουρ
3 κρόκοι αβγού
500 γρ. φύλλο σφολιάτας
300 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσια (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
3 κουτ. της σούπας κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα και το τοποθετούμε στη φωτιά.

Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ σε ένα μπολ και προσθέτουμε τους κρόκους.

Τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν.

Πριν πάρει βράση το γάλα, αδειάζουμε μια μικρή ποσότητα στο μείγμα των αβγών. Ανακατεύουμε και αδειάζουμε το μείγμα των αβγών στην κατσαρόλα με το γάλα.

Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα.

Απλώνουμε τη σφολιάτα σε μια μεσαία φόρμα τάρτας, περίπου 24 εκ.. Αδειάζουμε μέσα την κρέμα μας και από πάνω απλώνουμε τα κεράσια πιέζοντάς τα καλά.

Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στο φούρνο για 35-40 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ρίζες του cheesecake ξεκινούν από την αρχαία Ελλάδα

Κουραμπιέδες στο πι και φι

Φτιάξτε μόνοι σας πανεύκολο ρολό κοτόπουλο με πιπεριές

Χυλωμένη ρεβιθάδα με λεμόνι και ρίγανη

Λατρεμένα μακαρόνια με κιμά… η μπολονέζ της καρδιάς μας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr