ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιδιαίτερης γεύσης πέστο που θα σας ξετρελάνει!
Υλικά
2 σκελίδες σκόρδο
50 γρ. κουκουνάρι, ελαφρά ψημένο
120 γρ. ρόκα (μόνο τα φύλλα)
Μαύρο πιπέρι
1 κουτ. του γλυκού αλάτι
50 γρ. κατσικίσιο τυρί τριμμένο
1/3 φλ. τσαγιού ελαιολάδου
1 κουτ. του γλυκού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά, εκτός από το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, σε ένα μπλέντερ και τα πολτοποιούμε.
Σιγά-σιγά προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ενώ το μπλέντερ βρίσκεται σε λειτουργία.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, μόλις έχουμε βάλει όλο το λάδι.
Τοποθετούμε τη σάλτσα πέστο σε ένα αεροστεγές δοχείο και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε.























































