Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο σοκ χρυσαυγιτών: Ό,τι κινείται σφάζεται

Βίντεο σοκ χρυσαυγιτών: Ό,τι κινείται σφάζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα χέρια της Πολιτικής Αγωγής, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, βρίσκεται το περιεχόμενο ενός βίντεο με διάλογο-σοκ μεταξύ Χρυσαυγιτών, στο οποίο εμφανίζεται ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, στις 11 Αυγούστου 2012, την ώρα που ετοιμάζεται επίθεση της Χρυσής Αυγής στο πανηγύρι της Παναγίτσας να λέει: «Χρειαζόμαστε μια ομάδα 30 άτομα τούμπανο(οπλισμένοι). Ό,τι κινείται σφάζεται.» σύμφωνα με το tpp.

Σε ερώτηση που του γίνεται εν συνεχεία «ό,τι κινείται;», η απάντηση του πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής είναι ενδεικτική των ευθυνών του κόμματος αυτού καθώς ο Γ. Πατέλης αναφέρει ότι θα περιμένουν εντολή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό: «Είμαστε Χρυσαυγίτες. Δεν κάνουμε τίποτα χωρίς εντολή. Κάντε τον σταυρό σας για να έρθει το Ναι».

Το επίμαχο βίντεο αποτέλεσε την αφορμή για τη διακοπή της κατάθεσης της μητέρας του δολοφονημένου μουσικού, Μάγδας Φύσσα.

Όπως ειπώθηκε στην αίθουσα, το βίντεο αποδεικνύει ότι δίνονται εντολές στα μέλη της Χρυσής Αυγής για να πραγματοποιούν τις επιθέσεις, ωστόσο για τεχνικούς λόγους (έλλειψη προτζέκτορα), η πρόεδρος προέβη στη διακοπή.

Η συνέχεια στην κατάθεση της Μάγδας Φύσσα θα γίνει την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 09:00, οπότε το δικαστήριο αναμένεται να έχει αποφασίσει εάν θα τοποθετηθεί ο προτζέκτορας τον οποίο επανηλειμμένα έχει ζητήσει η Πολιτική Αγωγή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Συνάντηση Ελλήνων και Ινδών επιχειρηματιών στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ινδού πρωθυπουργού στην Αθήνα

Οι ναζιστές του Κασιδιάρη αναζητούν υποψηφίους – Η μη κοινή κάθοδος της δημοκρατικής παράταξης φέρνει τους ναζί ψηλά στην Αθήνα

Ηλίας Κασιδιάρης – Ανάρτηση στο Twitter μέσα από τη φυλακή: «Νενικήκαμεν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr