ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Μάγδα Φύσσα, Παναγιώτης Φύσσας, Παύλος Φύσσας, Χρήστος Βρεττάκος, Χρυσή Αυγή,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε οδό «Παύλου Φύσσα» μετονομάστηκε η Παναγή Τσαλδάρη, στο Κετατσίνι, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, παρουσία των γονιών του, Παναγιώτη και Μάγδας Φύσσα, καθώς και πλήθους κόσμου.
«Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τάγμα εφόδου της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής», τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος και συνέχισε λέγοντας ότι «η δολοφονία του Παύλου έχει σημαδέψει τη μνήμη όλων». Ποιος περνάει από αυτό το σημείο και δεν φέρνει στο μυαλό του εκείνη τη νύχτα που ο Παύλος Φύσσας έγινε ο δικός μας Παύλος, που πλέον η καρδιά του χτυπά μέσα στις δικές μας καρδιές».
«Από τα χρόνια της Κατοχής, της μεταπολίτευσης, μέχρι και σήμερα οι γειτονιές μας πάντα ανάσαιναν έναν αέρα λευτεριάς και δημοκρατίας. Έχουμε χρέος να μην αφήσουμε τα παιδιά μας να ξεχάσουν. Να μην αφήσουμε το δηλητήριο του φασισμού να φωλιάσει στις ψυχές μας», ανέφερε ο δήμαρχος.
«Σήμερα είναι η στιγμή να περάσει στη συλλογική μνήμη του τόπου η δολοφονία του Παύλου. Να αποτυπωθεί το όνομά του στην ιστορία αυτού του δρόμου. Η οδός Παύλου Φύσσα δείχνει έμπρακτα τη θέλησή μας να τιμήσουμε όχι μόνο τον ίδιο τον Παύλο, αλλά και την ιστορία της πόλης μας» είπε ο κ. Βρεττάκος και σημείωσε ότι τιμούμε τον Παύλο σημαίνει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να αποκαλυφθεί σε όλους τι είναι η Χρυσή Αυγή -μια συμμορία τραμπούκων και νοσταλγών του ναζισμού, σημαίνει αγώνα ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση των μνημονίων.
Οι γειτονιές του Παύλου, κατέληξε ο δήμαρχος, στέλνουν το μήνυμα ότι η απάντηση στην παρισινή τραγωδία πρέπει να βασίζεται στην ειρήνη, τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, τις πανανθρώπινες αξίες και όχι στον πόλεμο, το μίσος και το φόβο.























































