Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο νεκρές γυναίκες από τον σεισμό στη Λευκάδα – Φωτογραφίες σοκ

Δύο νεκρές γυναίκες από τον σεισμό στη Λευκάδα – Φωτογραφίες σοκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Λευκάδα, Σεισμός, Φωτογραφίες,

Δύο νεκροί, τέσσερις τραυματίες και μεγάλες ζημιές σε χωριά της Λευκάδας είναι ο τραγικός απολογισμός του Εγκέλαδου που χτύπησε το νησί του Ιονίου το πρωί της Τρίτης.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι νεκρές είναι δύο γυναίκες στα νότια του νησιού, στο χωριό Πόντι της Βασιλικής και στο χωριό Αθάνι στα νοτιοδυτικά, όπου γκρεμίστηκαν και πολλά οικήματα.

Η 6χρονη γυναίκα από το Πόντι έχασε τη ζωή όταν ένας μεγάλος βράχος, αποκολλήθηκε από το βουνό και με δύναμη προσέκρουσε στο τοίχο του σπιτιού της, τον διαπέρασε και την τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι.

Οι φωτογραφίες του lefkadapress από το σημείο προκαλούν σοκ καθώς φαίνεται η τεράστια τρύπα που άνοιξε ο βράχος στον τοίχο του σπιτιού, συμπαρασέρνοντας στη συνέχεια την άτυχη γυναίκα.

lefk1

lefk2

lefk3

Αργότερα ο αντιπεριφερειάρχης της Λευκάδας Διονύσης Χαλικιάς, επιβεβαίωσε και δεύτερη νεκρή στο χωριό Αθάνι, που καταπλακώθηκε μέσα στο σπίτι της. Πρόκειται για μια 82χρονη γυναίκα, της οποίας το σπίτι καταστράφηκε και την σκότωσε, πριν προλάβει να το εγκαταλείψει.

Στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής μια γυναίκα 88 ετών, ένα αγόρι 10 ετών, ένας άνδρας 45 ετών και ένα αγόρι 12 ετών.

Επίσης, σοβαρές είναι οι ζημιές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, νοτιοδυτικά της Λευκάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες από τη δημοτική ενότητα Απολλωνίων έχουν «κοπεί» οι παραλιακοί δρόμο όπως είπε ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κατηφόρης.

lefk4

lefk5

lefk6

lefk8

lefk9

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λέκκας: Πρέπει να γίνει άμεσα ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Όσο περνάει ο χρόνος ο σεισμός από τα 7,8 Ρίχτερ πάει στα 8,2

ΗΠΑ: Σεισμός 4,8 βαθμών στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ταϊβάν – Πάνω από 700 οι τραυματίες (φωτο)

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Ηλεία – Οι εκτιμήσεις των σεισμολόγων

Κωνσταντινούπολη: Καθηγητής αποκαλύπτει πότε θα χτυπήσουν 7,6 Ρίχτερ την Πόλη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr