Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Iερέας βγήκε γυμνός στο μπαλκόνι του! (φωτο)

Iερέας βγήκε γυμνός στο μπαλκόνι του! (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γυμνισμός, Ιερέας, Πάτρα,

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η υπόθεση με έναν παπά που βγήκε… γυμνός στο μπαλκόνι του και άρχισε να… ουρεί. Μια νεαρή γειτόνισσα στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων βλέποντας …. «φάτσα κάρτα» το σεξουαλικό μόριο ενός ιερέα, ο οποίος είχε κατεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού του, δεν πίστευε τις έβλεπε!
papas

Η 30χρονη γειτόνισσα (τα πλήρη στοιχεία της στην εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας) κοίταξε και στα μάτια τον ιερέα να δει… μήπως ευαισθητοποιηθεί και αλλάξει «στάση», όμως εκείνος καίτοι κατάλαβε ότι τον κοιτούσε… συνέχισε το «έργο» του!

«Είχα ακούσει κατά καιρούς ότι ο παππάς κυκλοφορούσε γυμνός στο μπαλκόνι αλλά και την αυλή του σπιτιού του, αλλά δεν το πίστευα! Η δεν ήθελα να το πιστέψω. Τώρα όμως… τον είδα και πείστηκα. Είναι αθεόφοβος. Τέλος» δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ο συγκεκριμένος ιερέας έχει απασχολήσει πολλές φορές την γειτονιά του. Γυναίκες τον έχουν δει να κυκλοφορεί και στο σπίτι με την «αδαμιαία» περιβολή (λέτε να νομίζει πως έτσι θα πάει στον Παράδεισο;) ενώ σε άλλες περιπτώσεις βγαίνει και στο μπαλκόνι του επιδεικνύοντας με θρασύτατη άνεση… τα «προσόντα» του!

Όλες πλέον στην γειτονιά πιστεύουν πως το κάνει επίτηδες για να προκαλεί. Κάποιες φορές δε, ουρεί κιόλας, προφανώς για να έχει την δικαιολογία ότι… άνοιξε το φερμουάρ του… λόγω ανάγκης! Αλλά από την άλλη… είναι τόσο μακριά η τουαλέτα του σπιτιού του;

Το σίγουρο είναι πως ο ιερέας αφενός δεν μπορεί να τελέσει το ποιμενικό του έργο, αφετέρου, χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Ενδοοικογενειακή Βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά με νυν και πρώην

Απτόητη η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά

Σαρώνει η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Σύζυγοι και σύντροφοι παίζουν ξύλο

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr