Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πειραιάς: Σβήνουν με αφρούς τη φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Τι αναφέρει η ΑΝΕΚ

Πειραιάς: Σβήνουν με αφρούς τη φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Τι αναφέρει η ΑΝΕΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΝΕΚ, Κρήτη, Πειραιάς, Πυρκαγιά, Φωτιά, Χανιά,

Με χρήση αφρού αλλά και νερού συνεχίζεται στο λιμάνι του Πειραιά η κατάσβεση της φωτιάς στο γκαράζ 3 του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» που εκδηλώθηκε εν πλω ενώ εκτελούσε δρομολόγιο για τα Χανιά.

Το πλοίο αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στο λιμάνι του Πειραιά και να αποβιβάσει με ασφάλεια τους 875 επιβάτες.

Δέκα οχήματα με 48 πυροσβέστες και δύο ομάδες της ΕΜΑΚ συμμετέχουν στην επιχείρηση ενώ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο καπνός πλέον στο πλοίο είναι ελάχιστος και η επιχείρηση επικεντρώνεται στο να κριθεί εάν υπάρχει δυνατότητα να ανοίξει ο καταπέλτης των οχημάτων.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία ΑΝΕΚ με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Στις 28/08 και ώρα 23.45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.

»Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα. Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα.

»Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και την συνέχεια του ταξιδιού τους.

»Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 4197420».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν μη επανδρωμένα αεροχήματα να έχουν κατεύθυνση από τον Λίβανο προς την Κρήτη

Μεταξουργείο: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο – Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα

Σούδα: Προσαγωγή Γεωργιανού για κατασκοπεία, μιλούσε με το Ιράν – Τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ

Συναγερμός στη βάση της Σούδας: «Σφραγίζεται» υπό τον φόβο επίθεσης του Ιράν

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο 22χρονος από τον Πύργο με μηνιγγίτιδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr