ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Παιδικοί Σταθμοί, Παιδικός Σταθμός, Υπουργείο Εσωτερικών,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για 31.000 επιπλέον voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς μίλησε από τη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.
Ειδικότερα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη αναφορικά με τον αποκλεισμό χιλιάδων παιδιών από το σχετικό πρόγραμμα ο κ. Χαρίτσης υποστήριξε πως για την χρονιά 2018-19 «δόθηκαν 94.000 vouchers στην πρώτη κατανομή και θα φθάσουν τα 125.000 – 126.000 με την ολοκλήρωση της δεύτερης διανομής που αναμένεται έως το τέλος Σεπτεμβρίου.
Θα έχουμε δηλαδή μια αύξηση 6,5% σε σχέση με πέρυσι». «Το 2014 – 15 μπήκαν 80.000 παιδιά. Φέτος θα έχουμε 125.000 παιδιά. Προσπαθούμε να καλύψουμε τις αυξήσεις στο βαθμό του εφικτού» κατέληξε ο υπουργός.























































