ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Παιδικοί Σταθμοί, Παιδικός Σταθμός, Υπουργείο Εσωτερικών,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για 31.000 επιπλέον voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς μίλησε από τη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.
Ειδικότερα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη αναφορικά με τον αποκλεισμό χιλιάδων παιδιών από το σχετικό πρόγραμμα ο κ. Χαρίτσης υποστήριξε πως για την χρονιά 2018-19 «δόθηκαν 94.000 vouchers στην πρώτη κατανομή και θα φθάσουν τα 125.000 – 126.000 με την ολοκλήρωση της δεύτερης διανομής που αναμένεται έως το τέλος Σεπτεμβρίου.
Θα έχουμε δηλαδή μια αύξηση 6,5% σε σχέση με πέρυσι». «Το 2014 – 15 μπήκαν 80.000 παιδιά. Φέτος θα έχουμε 125.000 παιδιά. Προσπαθούμε να καλύψουμε τις αυξήσεις στο βαθμό του εφικτού» κατέληξε ο υπουργός.























































