Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιπλημμυρικά έργα 17 εκατ. ευρώ στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής

Αντιπλημμυρικά έργα 17 εκατ. ευρώ στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης αποφάσισε την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δύο έργων της Περιφέρειας Αττικής, στις περιοχές των Δήμων Ραφήνας, Πικερμίου-Μαραθώνος, Μεγαρέων, που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου.

«Αντιδιαβρωτικά αντιπλημμυρικά έργα καμένων εκτάσεων δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνος», προϋπολογισμού 3.500.000 €. Περιλαμβάνονται 4 υποέργα που αφορούν σε διευθέτηση κοίτης χειμάρρων, κατασκευή φραγμάτων σε ρέματα, αντιδιαβρωτική προστασία του εδάφους και αναδασώσεις με ενδημικά είδη.

«Αντιδιαβρωτικά αντιπλημμυρικά έργα καμένων εκτάσεων Γερανείων όρεων 2018, Δήμου Μεγαρέων», προϋπολογισμού 13.438.480 €. Περιλαμβάνονται 11 υποέργα που αφορούν κυρίως στην αντιδιαβρωτική προστασία του εδάφους όπως και στην διευθέτηση χειμάρρων.

Στόχος της παρέμβασης με τα χρηματοδοτούμενα έργα είναι η θωράκιση των πληγεισών περιοχών έναντι φυσικών καταστροφών, καθώς και η προστασία και αναγέννηση του οικοσυστήματος στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Πάρος: Τρεις συλλήψεις για την χθεσινή πυρκαγιά

Φωτά στην Πάρο – Καίει κοντά σε σπίτια – Εστάλη μήνυμα από το 112

RND: Καίγονται ξανά τα δάση στην Ελλάδα

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr