ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νεκρός βρέθηκε και ο δεύτερος από τα δύο αδέλφια που εμπλέκονται στην υπόθεση του Βασίλη Μελενικλή, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο δεύτερος αδερφός, 37 ετών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αλιστράτη Σερρών, στην αυλή του οποίου είχαν βρει θαμμένο πέρυσι τον Ιούνιο τον Βασίλη Μελενικλή.
Ο 37χρονος εντοπίστηκε από τη μητέρα του, ενώ τον Ιούλιο του 2018 είχε βρεθεί νεκρός και ο αδερφός του.
Τα δύο αδέλφια είχαν ομολογήσει ότι έθαψαν τον φίλο τους στην αυλή του σπιτιού τους, αφού είχε καταλήξει από χρήση ναρκωτικών.
Όπως είπαν τότε στους αστυνομικούς, ο Βασίλης πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών, του αφαίρεσαν τα χρήματα που γνώριζαν ότι είχε, περίπου 2.000 ευρώ, και τον έθαψαν σε ρηχό λάκκο στην αυλή του σπιτιού τους.























































