ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ντούμπραβκα Σούιτσα: «Είναι άκυρο και ανίσχυρο» το ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης
Ελλάδα και Αίγυπτος ολοκληρώνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ μέχρι Κύπρο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται μπόρες και καταιγίδες - Με τι καιρό θα γίνει η παρέλαση (βίντεο)
«Σεισμός» στην Ευρώπη για το ελληνικό μπάσκετ - Τι γράφουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης
Pizza Fan: Επιχείρηση του ελληνικού FBI για πειραγμένες ταμειακές στη μεγάλη αλυσίδα πιτσαρίας 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λήξη συναγερμού για το δεύτερο παιδί της 40χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται στον Αττικόν με κοροναϊό.
Το δείγμα που ελήφθη από το παιδί που βρίσκεται στην Ελλάδα, ήταν αρνητικό.
Την ίδια στιγμή, η άλλη κόρη της 40χρονης, θα παραμείνει στο Λονδίνο, όπως επίσης και ακόμη ένας συμμαθητής της, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων για τον ιό.
Οι υπόλοιποι μαθητές του Κολλεγίου θα επιστρέψουν στην Ελλάδα με ναυλωμένη πτήση τσάρτερ και στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει ειδικό κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) το οποίο θα τους δώσει συμβουλές να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και τις επαφές με άλλα άτομα.
Σε περίπτωση που τα δείγματα των δύο μαθητών που παραμένουν σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο, είναι θετικά στον κορωνοϊό, τότε και οι υπόλοιποι θα κληθούν από τον ΕΟΔΥ να δώσουν δείγμα προς εξέταση.























































