ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πάτρα,


















































FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Συμφωνία Ιράκ, Τουρκίας και Κουρδιστάν για τη διασφάλιση των εξαγωγών πετρελαίου προς το Τσεϊχάν
Εταιρεία των Εμιράτων (ΗΑΕ) σχεδιάζει νέους σταθμούς ηλιακής ενέργειας 50 MW στο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιταλός υπήκοος θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα κοροναϊού εξετάζεται στο νοσοκομείο του Ρίου, έφτασε στην Ελλάδα αεροπορικώς. Ηδη δείγμα έχει σταλεί στο ινστιτούτο Παστέρ και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Στο μεταξύ κάνενα από τα 15-20 άτομα που είχαν ασθενήσει και ελέγχθηκαν δείγματά τους δεν βρέθηκε θετικό στον ιό.
Κανένα πρόβλημα με τα σχολεία
Κανένα σχολείο της Πάτρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής δεν έχει οργανώσει εκδρομή στην Ιταλία , σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.
Μετά την ανακοίνωσή για κλείσιμο σχολικών μονάδων στην Αθήνα, υπήρξε έντονη ανησυχία από γονείς στην Πάτρα, ωστόσο όπως διαβεβαιώνουν στελέχη της 6ης Υγεινομικής Περιφέρειας δεν υπάρχει ζήτημα, με δεδομένο και το γεγονός πως δεν έχει εντοπιστεί κρούσμα της νόσου στην περιοχή.
Μόνο ένα σχολείο στην περιφέρειά (Αγρίνιο) είχε πραγματοποιήσει εκδρομή στην Ιταλία, αλλά έγιναν οι απαιτούμενοι έλεγχοι και δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μαθητές.























































