Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από σήμερα έως την Τετάρτη εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια, χωρίς να αποκλείεται να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους.

Αναλυτικά, σήμερα Κυριακή, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και πιθανόν για λίγο στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το βόρειο Ιόνιο.

Αύριο, Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Την Τρίτη, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία την Εύβοια , την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.

Την Τετάρτη, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Red Code» ενόψει επιδείνωσης του καιρού την Τρίτη 17/2 – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν

Καιρός: Η αφρικανική σκόνη καλύπτει την Αθήνα – Βροχές και άνεμοι

Καιρός: Τσικνοπέμπτη με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πολύ ενισχυμένους ανέμους

Καιρός: Επιδείνωση την Πέμπτη με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Πού αναμένονται ισχυρές βροχές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr