ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Ρωμανός, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Πυρήνες της Φωτιάς, Τρομοκρατία, Φυλακές Αυλώνα, Χαράλαμπος Αθανασίου,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αρνήθηκε να παραλάβει τον έπαινο και το χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ ο Νίκος Ρωμανός, φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου και προφυλακισμένος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.
Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένας από τους τέσσερις κρατούμενους που πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά δεν δέχθηκε το έπαθλο, επικαλούμενος ιδεολογικούς λόγους.
«Διαμήνυσε ότι δεν θα παραστεί στην απονομή που έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου καθώς αν προχωρούσε στη συγκεκριμένη ενέργεια θα ερχόταν σε αντίθεση με τις αξίες που πρεσβεύει» σημείωσε ο διευθυντής του Σχολείου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα.
«Η πολιτεία δεν κάνει διακρίσεις στα θέματα σπουδών. Είναι αξιέπαινος που ακολούθησε τις συμβουλές των δασκάλων του και εργάστηκε σκληρά για να πετύχει την εισαγωγή του σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» είχε αναφέρει νωρίτερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.























































