ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσλήψεις συμβασιούχων 5μηνης διάρκειας στα νοσοκομεία

Προσλήψεις συμβασιούχων 5μηνης διάρκειας στα νοσοκομεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να λειτουργήσουν τα νοσοκομεία με προσλήψεις χαμηλόμισθων συμβασιούχων από προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα, σκοπεύουν στη κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, ζήτησε τη συμμετοχή και του υπουργείου Υγείας στο πρόγραμμα «προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα», από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Σκοπός του αιτήματος που απέστειλε ο κ. Γρηγοράκος, είναι να επωφεληθούν οι φορείς του υπουργείου και ιδίως τα νοσοκομεία της χώρας με την πρόσληψη υπαλλήλων σε τουλάχιστον 3.000 θέσεις.

Οι προσλήψεις αυτές θα έχουν πεντάμηνη διάρκεια και θα αφορούν διάφορες ειδικότητες προσωπικού όπως: βοηθητικό υγειονομικό, διοικητικό-λογιστικό, νοσηλευτικό, τεχνικό κτλ.

Όπως σημειώνει στο αίτημα του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας , «η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού κρίνεται επιτακτική και δύναται να ανακουφίσει, έστω και προσωρινά, τον τομέα της Υγείας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Τραγωδία στην Αίγινα: Κατέληξε 20 μηνών βρέφος που πνίγηκε ενώ έτρωγε τσουρέκι

Συναγερμός στη Ζάκυνθο: Ένας νεκρός από λεπτοσπείρωση και δύο ακόμα κρούσματα

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε νοσοκομείο στη Λάρισα – Ταξίδευε οδικώς όταν ένιωσε αδιαθεσία

Απίστευτο: 3χρονος κατάπιε ξυράφι, χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr