ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πέτρου Ράλλη, Τροχαίο,


















































Βρετανία: Ιστορική ταπείνωση του Στάρμερ σε προπύργιο των Εργατικών
Euroleague: Έκτη εντός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό 104-99 από την Παρί
Λέρος: 18χρονος σκότωσε τον πατέρα του για τον κακοποιούσε συστηματικά από παιδί
Τραγωδία στο Ελ. Βενιζέλος: 67χρονη ΑμεΑ έχασε τη ζωή της κατά την αποβίβαση από αεροσκάφος
Europa League: Στους «16» ο Παναθηναϊκός 4-3 στα πέναλτι τη Βικτόρια Πλζεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 3 πλέον οι νεκροί από το τροχαίο ατύχημα της Τετάρτης στην Πέτρου Ράλλη, καθώς πέθανε και η 24χρονη που είχε ακρωτηριαστεί μετά τον τραυματισμό της.
Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.
Πρόκειται για την 24χρονη Αλβιόνα Ντιόνγκο από την Αλβανία, την οποία αναγνώρισε ο αδελφός της. Η κοπέλα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να τη σώσουν στο χειρουργείο. Η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της, καθώς πολλά ζωτικά όργανα είχαν υποστεί βλάβη.
Νεκροί είναι επίσης ένας 23χρονος αστυνομικός και μία 31χρονη γυναίκα.
Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, που νοσηλεύεται φρουρούμενος, φέρεται να ισχυρίζεται ότι έπαθε κρίση επιληψίας και στην συνέχεια να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εμπλακεί σε τροχαίο με ταξί και προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το σημείο.
Ο 27χρονος οδηγός νοσηλεύεται χωρίς σοβαρά τραύματα και εκτός κινδύνου.























































